AŞIKLAR YOLU YAPILDI

AŞIKLAR YOLU YAPILDI

Ereğli Belediyesi Aşıklar Mahallesinde de Yol Bakım ve Onarım Çalışması Gerçekleştirdi

AŞIKLAR YOLU YAPILDI
2024-01-22 17:17:45

Ereğli Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Ereğlinin ihtiyaç duyulan mahallelerinde yol çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Aşıklar Mahallesinde yol bakım ve onarım çalışması tamamlandı.

YAKIN, UZAK FARK ETMEKSİZİN 87 MAHALLEMİZE HİZMET ULAŞTIRMAYA ÖZEN GÖSTERDİK, GÖSTERMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ

Yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: Hemşerilerimizin hiçbir şekilde mağdur olmaması adına tüm imkanlarımızı seferber ederek hizmetlerimize devam ediyoruz. Bir fazla hizmeti Ereğlimize kazandırmanın samimi çaba ve gayreti içerisindeyiz. Hemşerilerimizin istek, talep ve önerilerini göz önünde bulundurarak mahallelerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu noktada Aşıklar Mahallemizde yol bakım ve onarım çalışmalarımızı da tamamladık. Yakın, uzak fark etmeksizin 87 mahallemize hizmet ulaştırmaya özen gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 20437

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI