Kapat !
ANERDER: GELİN EREĞLİ ÇOCUKLARINI BİRLİKTE OKUTALIM

ANERDER: GELİN EREĞLİ ÇOCUKLARINI BİRLİKTE OKUTALIM

Ankara Ereğlililer Derneği (ANERDER) Ankara’da eğitim gören Ereğlinin çocuklarını birlikte okutalım çağrısı yaptı

ANERDER: GELİN EREĞLİ ÇOCUKLARINI BİRLİKTE OKUTALIM
2022-09-27 09:41:54

ANERDER Yönetim Kurulumuzca 2020 sonlarında, Pandemi sürecinde yaşanan ekonomik sıkıntılara bir nebze olsun katkıda bulunabilmek adına Ankara'da Üniversite okuyan, ailesinin ekonomik durumu yeterli olmayan ve okumak için yardıma ihtiyacı olan derslerinde başarılı Öğrencilerimize imkanlar ölçüsünde burs verilmesi kararlaştırılmış Sosyal Medya üzerinden duyurularak hemşehrilerimizden kampanyamıza destek olmaları istenmiş bu meyanda sınırlı sayıda hayırsever Hemşehrilerimiz ve ANERDER Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimizin de katkıları ile 2020-2021 Eğitim Öğretim döneminin ikinci yarısından itibaren değişik Fakültelerde okuyan 15 Öğrencimize burs desteği sağlanırken, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında burs verilen öğrenci sayısı 25e yükselmiştir.

Gelinen aşamada 2022-2023 Eğitim Öğretim döneminin başladığı bu günlerde gerek pandeminin olumsuz etkilerinin devam etmesi ve gerekse bütün dünya da ve ülkemizde etkisini gösteren ekonomik kriz nedeniyle bu yılda çok sayıda Öğrencimiz tarafından burs ve yurt talebinde bulunulmuş olup üye aidatları dışında hiçbir gelir kaynağı olmayan dernek imkanları çerçevesinde bütün talepler karşılanamamaktadır.

‘Yalnız Taş Duvar Olmaz Atasözünde de belirtildiği üzere siz hayırsever hemşehrilerimiz olmadan derneğin yalnız başına bir şey ifade etmeyeceği aşikar olup, yaptığımız çağrımıza vereceğiniz destek Öğrencilerimize hayat verecek umutlarını kaybetmelerini önleyecektir.

Bu çerçevede daha fazla öğrencimize destek olabilmek adına Ekonomik durumu iyi olan tüm hemşehrilerimizi gönlünden geldiğince ekonomik imkanı olmayan öğrenci kardeşlerimize destek olmaya davet ediyoruz.

ANERDER Yönetim Kurulu

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 95763

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...