Kapat !
AMİL ACAR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AMİL ACAR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

İyi Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar Kurban Bayramı nedeni ile mesaj yayınladı. Acar mesajında şu ifadelere yer verdi:

AMİL ACAR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
2022-07-08 07:01:52

Maneviyatının, duanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın buluşmanın müstesna anlarından birisi olan Kurban Bayramını kutluyoruz.

Şüphesiz hem dini, hem de milli bayramlarımız bizi birbirimize yaklaştıran aynı istikamete yönlendiren ve aramızdaki engelleri kaldıran ayrıcalıklı dönemlerdir.

Bu itibarla millet hayatında önemli ve vazgeçilmez yerleri bulunmaktadır.

İdrak ettiğimiz Kurban Bayramında dualarla yapılan ibadetlerin, gerçekleştirilen ziyaretlerin uzanan yardım ellerinin bizi sımsıkı bir şekilde sardığı ve kardeşliğimizi güçlendirdiği açıktır.

Bayramlar birbirimize daha çok yaklaşmanın; büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarınızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasreti bitirmenin yegane yollarından bir tartışmasız bayramlardır.

Sevgi ve şefkatle küçükleri kucaklamak ve onları hediyelerle taltif etmek sevinçlerin ve umutların tekrar canlanmasına da yardımcı olacaktır.

Bayram; hiziplerin, küskünlerin ve ihtilafların bayramın mana yüklü ikliminde sonuçsuz kalması, temelinden en güzel dilek ve isteğimdir. İnancım odur ki, Türk Milleti ebediyete kadar son yurdunda, bağımsız, onurlu, milli ve dini değerlerine sahip çıkarak bayramlarını kutlayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın her köşesindeki aziz vatandaşlarımızın ve Mübarek Kurban Bayramını tüm içtenliğimle kutlar, Nice Bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allahtan dilerim. dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 95239

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI