Kapat !

Ereğli Sivil Havacılık Yüksekokuluna Kavuşuyor

Ereğli Sivil Havacılık Yüksekokuluna Kavuşuyor

2011 yılında bir gurup Ereğli Sevdalısı’nın girişimleri ile başlatılan İbrahim Özşenol Havacılık Meslek Yüksekokulu’nun temelleri atılıyor.
Yüksek Öğrenimi Geliştirme Derneği başkanı Ergun Özgüven ve Ereğli sevdalısı Prof. Dr. Berrak Kurtuluş’un azimli davranışları milletvekilimiz Prof. Dr. Cem Zorlu’nun gayretleri ile değerli iş adamlarımızdan Mustafa Özşenol’un Ereğli sevdası, ilçemize İbrahim Özşenol Havacılık Meslek Yüksekokulu’nu kazandırdı.

İlçemize yaptırılacak olan Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi İbrahim Özşenol Meslek Yüksek Okulu (MYO) binası için protokol imzalandı.
Ankara’da gerçekleşen imza törenine Emekli Müsteşar Vali Şahabettin Harput, Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Berrak Kurtuluş, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban, AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas, CHP Belediye Meclis Üyesi Halil Ercan ve Ereğlili işadamı Mustafa Özşenol ile Ereğli Yüksek Öğretimi Geliştirme Derneği Başkanı Ergun Özgüven katıldı.
Ereğli halkı Mustafa Özşenol tarafından yaptırılacak olan bu okulun yaptırılmasında emeği geçen başta değerli iş adamımız Mustafa Özşenol olmak üzere; Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Berrak Kurtuluş'a, Milletvekilimiz Prof. Dr. Cem Zorlu’ya, Havacılık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban’a, gecesini gündüzene katarak bu güzel işin olması için uğraşan Yüksek Öğrenimi Geliştirme Dernek Başkanı Ergun Özgüven’e teşekkür ediyor.
Halkımız, geçtiğimiz yıllarda DSP’den Ereğli milletvekili adayı olan ve geçen seçimlerde de adı CHP Kadıköy belediye başkanı adayı olacağı konusunda kulislerde sıkça dolaşan Mustafa Özşenol’a güveniyor.
Ereğli sevdalısı Mustafa Özşenol’un önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan rahmetli babasının adını taşıyacak İbrahim Özşenol Meslek Yüksek Okulu’nun inşaatını kısa sürede tamamlayacağı ve Ereğli’ye kazandıracağına inanıyor

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 91746

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 2 Yorum Yapılmış


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın