Kapat !

Duran Özbudak Adaylığını Açıkladı

Duran Özbudak Adaylığını Açıkladı

Değerli Çiftçi Kardeşlerim,
2014 Yılında yapılacak olan Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimlerinde sîzlerin de gönül rızası ve çalışmalarıyla adaylığımı koyup seçilmek istiyorum.
Bundan önceki yönetimde başta amcam, Sezai ÖZBUDAK ve yönetim kuruluna, yaptıkları her şey için teşekkür ederim. Gerçek anlamda üreticinin yanında olmuş, onlara her türlü desteği sağlamış çağdaşlığı yakalayarak “Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi” olarak diğer kurumlardan farkını göstermiştir.
Ben Pancar Ekicileri Kooperatifi gibi bir kurumda çalışma gücünü kendimde buluyorum; çünkü çiftçimizin ihtiyaçlarını sorunlarını ve bunlara çözümü biliyorum. Bende içinizden biriyim, çiftçi olarak üretiyor, ürettiklerimi değerlendirmek için uğraşıyorum.
Gelin, bu seçimde bana destek verin. Emeğinizin, güveninizin boşa gitmediğini görerek yarınlara umutla bakacaksınız.
Unutmayın ki birlikten kuvvet doğar. Birlikte çalışalım zorlukları aşalım.
Hepinize sevgi ve saygılar.
DURAN ÖZBUDAK
Harita ve Kadastro Mühendisi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 95203

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 3 Yorum Yapılmış

  • Çiftçi
    2014-05-06T20:47

    Yıllardır ereğli'nin en büyük pancar üreticileri arasında bulunan duran özbudakın tarım ve çiftçilik deneyimi ( her ne kadar haritası da olsa sizin deyiminizde) masa başında eğitim alanında çalışanlardan çok daha fazladır

  • Hasan yıldız
    2014-04-16T02:31

    Yıllarca bir özbudak yönetti kooperatifi. herhangi bir dedikoduya maruz bırakmadı. bu özbudak'ta dayısının gittiği yoldan gidecek, en az onun kadar iyi yönetecektir. ben öyle inanıyorum.

  • Pancarcı
    2014-04-15T20:47

    Harita mühendisi ne anlar pancardan. orayı hanedanlık haline getirmeyin, dayısın gitsin yeğeni gelsin. yok öyle yağma.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın