Kapat !

“Başarımı Karılarıma Borçluyum”

“Başarımı Karılarıma Borçluyum”

Birçok sanatsal ve sosyal faaliyetler gerçekleştiren ve her yıl etkinliklerinin binlerce kişiye ulaştıran Ereğli Sanat Merkezi Derneği 2014 yılı etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Onuralp Dursun yönetmenliğinde “Başarımı Karılarıma Borçluyum” isimli Aziz Nesin'in yazmış olduğu 2 perdelik komedi oyunuyla 5 Nisan 2014'de Belediye Kültür Merkezin de saat :20:00 sahneye çıkıyor.
Topal ve yaşlı bir adam halk koşusunda sürpriz şekilde birinci olur. bu büyük başarısının yaşadığı ve sayısını bilemediği evlilikler sayesinde olduğunu söyler . Koşucu evliliklerini anlatmaya başlar. karı koca ilişkileri trajikomik bir şekilde ele alınır.
Çok yüksek tempoda geçen oyunun sahneleri arasında ki geçişler ve her evlilikte yaşanabilen sıradan ilişkiler Aziz Nesin muzipliğiyle birleşince ortaya çok keyifli bir oyun çıkıyor.
Oyun biletleri Onur Tekstil ve Ereğli Sanat Merkezi Derneğinden temin edilebilir. Ereğli Sanat Merkezi Derneği tüm sanatseverleri oyuna davet ediyor.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 83257

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 1 Yorum Yapılmış

  • Ali
    2014-04-02T16:29

    Isa hocam niğde ye de bekleriz


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın