Kapat !

Ereğli’de Motor Yarışı Ölüm Getirdi

Ereğli’de Motor Yarışı Ölüm Getirdi

Ereğli Sanayi Sitesinde çalışan 18 yaşındaki Sabahattin ÖZYÜREK, arkadaşları ile girdiği motor yarışında hayatını kaybetti.
Mahrukatçılar sanayiinde çalışan Erdal Özyürek’in oğlu olan Sebahattin, dün akşam Ereğli yolçatıda arkadaşları ile motor yarışı yapıyordu. Motorunun idaresini kaybeden Sebahattin, Ereğli yolçatı kavşağında bariyerlere çarparak feci şekilde can verdi.
Dün akşam 20.30 sıralarında meydana gelen olayın ardından Camikebir mahallesinde yaşayan ailesinin evinde yürük dağlayan görüntüler oluştu.
Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Sebahattin Özyürek’in
cenazesi yapılan incelemenin sonunda bugün defnedileceği öğrenildi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 74948

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 1 Yorum Yapılmış

  • Esra özyürek
    2015-09-08T00:47

    Evet o benim canımdan çok sevdiğim kardşimdi bi kaza sonucu hayatını kaybetti. bize acısı kaldı. bilinmeyen şeyler var o hayata o kadar çok tutundu ki bizi bırakıp gitmedi defalarca beyninden ameliyat oldu. çocukluğu hastanelerde geçti. onun için böyle yarış yaparken oldu demek bana çok ağır geliyor işte . ne kadar anlatsam az o gitti . onu çok özlüyorum. amcam yengem batuhan onu çok özlediler sadece bilin istedim...


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın