Kapat !

İsa Muhtardan Filorinalı’ya Büyük Övgü

İsa Muhtardan Filorinalı’ya Büyük Övgü

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ve ekip arkadaşlarını muhtarlık binası önünde gören Hacı Mustafa Mahallesi'nin 20 yıllık Muhtarı İsa Tükenmez, şaşkınlığını ilginç cümlelerle dile getirdi. Muhtar İsa Tükenmez, Filorinalı'yı çalışmalarından dolayı övdü. Filorinalı, seçim kampanyası kapsamında, “Çalınmadık kapı, sıkılmadık el kalmayacak” parolasıyla çalışıyor ve Ereğli'yi karış karış geziyor. Hacı Mustafa Mahallesi'nin 1994'den bu yana muhtarlığını yapan İsa Tükenmez'i ziyaret etti. Filorinalı ve ekip arkadaşları beklemedikleri bir tepkiyle karşılaşınca çok sevindiler. Filorinalı ve arkadaşlarını karşısında gören sempatik Muhtar İsa Tükenmez'in, “Yirmi yıllık muhtarım bugüne kadar bu kapıya ne bir belediye başkanı ne de bir milletvekili gelmedi. Bundan sonra da geleceğini sanmıyorum. Gençlik ve dinamizminizle Ereğli'ye büyük hava getirdiniz. Bu çalışmayla ipi göğüsleyeceğinize inanıyorum” sözleri üzerine, Filorinalı şöyle konuştu: “Bu gibi durumlara alışsanız iyi olur muhtarım, çünkü ben ve arkadaşlarım seçimden sonra da sık sık sizleri ziyaret edeceğiz. Çünkü bizler ben yaptım oldu mantığını değil, birlikte yönetme mantını benimsiyoruz. Her kararımızı mahalle muhtarlarımız ve halkımızla birlikte alacağız.”

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 71298

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 1 Yorum Yapılmış

  • Ahmet yalçınkaya
    2014-03-18T12:34

    Ya bu muhtar daha öncede belediye başkanına pankart yazdırıp teşekkür ediyordu ne değiştide övgüler yağdırmaya başladın muhtar dilin kemiği yoktur derler ya


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın