Kapat !

Yenimahalle’de Filorinalı İzdihamı

Yenimahalle’de Filorinalı İzdihamı

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Yenimahalle halkı ile bir araya geldi. Yenimahalle halkı tarafından çiçeklerle karşılanan Köksal Filorinalı, burada, coşkulu bir kalabalık eşliğinde miting yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Yenimahalle'de miting yaptı. Yenimahalle halkının büyük ilgisi ile karşılanan Köksal Filorinalı, Yenimahalle Muhtar adayı Murat Bostaner tarafından çiçeklerle karşılandı. Miting öncesinde Filorinalı ve ekibine hoş geldin diyen muhtar adayı Bostaner, “Köksal Bey, 30 Mart'tan sonra inşallah birlikte çalışacağız. Siz Belediye Başkanı olarak ben de muhtar olarak çalışacağız. Ama Yenimahalle'nin ihtiyacı olan hizmetleri yapacaksınız. Yapmazsanız yakanıza yapışacağım. Sizi şimdiden belediye başkanı olarak gördüğümüz için bunları söylüyorum” dedi.
Konuşmasına, Okyanus operasyonu kapsamında tutuklandıktan sonra geçtiğimiz gün tahliye edilen Nusret Argun'a geçmiş olsun dilekleri ile başlayan Köksal Filorinalı, konuşmasına alkışlarla devam etti.
Yenimahalle'de yaptığı konuşmada, projelerinden bahseden Köksal Filorinalı, Hüseyin Oprukçu ve Özkan Özgüven'e yüklenen Köksal Filorinalı, “Bize siyasi yönden diyecek bir kelime bulamayan Hüseyin Oprukçu, CHP adayının alnını karışlarım diyor ama, biz, Cem Zorlu'nun, bir kentin belediye başkanına namussuz demesini kabul edemiyoruz. Çünkü biz, CHP kültürü ile yetişmiş insanlarız ve siyasi üslubun, insanları rencide etmeyecek şekilde kullanılması gerektiğine inanıyoruz” dedi.
Yenimahall'nin, CHP'nin kalesi olduğunu da vurgulayan Filorinalı, “Yenimahalle, artık kendine oy verecek. Yenimahalle'yi, Yenimahalle halkı ile birlikte yöneteceğiz. Bizler, Yenimahalle'nin CHP'ye olan desteğinden eminiz ve Yenimahalle'yi seviyoruz. Bakın 15 yıldır Yenimahalle'ye bir şey yapıldı mı? Yenimahalle'yi ihmal ettiler. Ama biz, sizlerin de desteği ile belediye başkanı olduğumuzda, Yenimahalle'nin bütün ihtiyaçlarını karşılayacağız ve bu kenti sizlerle birlikte yöneteceğiz” dedi.
Konuşmasının sonunda zafere gideceklerini de belirten Köksal Filorinalı, “Geçtiğimiz günlerde Genel sekreterimiz Bihlun Tamaylıgil Ereğli'ye geldi ve Anafartalar caddesindeki seçim büromuzun açılışını gerçekleştirdi. Aynı gün AKP'de MHP de seçim bürosu açtı. Bunlar tesadüf değildi tabii ki ama, AK Parti, Subaşı'nda açtığı seçim bürosunda kuyunun dibini boylayacak, biz de Anafartalar'dan zafere ulaşacağız” dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 79677

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 1 Yorum Yapılmış

  • Ömer durak
    2014-03-18T12:37

    Tek tek saydım inanın bana mahalleden olan 50 kişi izdihamları bunların kendi boş kalabalıkları hükümeti geç chp belediye başkanlığını bile kazanamaz. kendi kalabalıkları


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın