Kapat !

FİLORİNALI OVAYA BEREKETİ GETİRDİ

FİLORİNALI OVAYA BEREKETİ GETİRDİ
Sağanak Yağmur CHP Sevgisinin Önüne Geçemedi

Sağanak Yağmur CHP Sevgisinin Önüne Geçemedi

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, 200 araçlık konvoyla Ereğli’ye bağlı köyleri ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, hava şartları ne olursa olsun çalışmalarını sürdürüyor. Beraberindeki 200 araçlık konvoyla yoğun yağışa rağmen Türkmen, Akhüyük, Çiller, Kamışlıkuyu, Aşağı Göndelen, Yukarı Göndelen, Zengen Beldesi, Acıkuyu, Yeniköy, Aziziye ve Bulgurluk Köylerini ziyaret eden Filorinalı, burada köylülerin büyük ilgisi ile karşılandı. Köylerde bulunan vatandaşlar, “Filorinalı ovaya bereketi getirdi” dediler.

Meclis üyesi adayları, parti üyeleri ve parti yönetimi ile birlikte büyük bir konvoy eşliğinde köylerde ziyaret gerçekleştiren CHP adayı Köksal Filorinalı, Aziziye beldesinde ve Yukarı Göndelen Köyü’nde yağmur altında vatandaşlara hitap etti. Yağmurun CHP sevgisinin ve halk sevgisinin önüne geçemediği köy ziyaretlerinde halka hitap eden Köksal Filorinalı, “Biz, 2 ay önce seçim çalışmalarına başladığımızda bir sözümüz vardı. Ereğli’ye hareket, Ovaya bereket getireceğiz demiştik. Bakın ovaya bereketi getirdik. Sağanak yağmur altında bile sizlerle birlikte olmak için yollara düştük. İnşallah 31 Mart tarihinde de sizlerin desteği ile belediye başkanı olduğumuzda Ereğli’ye bereketi getireceğiz” dedi.

Filorinalı, ziyaret ettiği Zengen Beldesinde esnafları da ziyaret ederek destek istedi ve beldelerin sorunlarına çözüm getireceklerini ifade etti. Filorinalı, burada yaptığı konuşmada şunlara değindi: “Bizler, daha önce de sizleri ziyaret ettik ve sohbet ettik. Derdinizi dinledik, derdimizi anlattık. Çünkü sizin sıkıntılarınızla bizim sıkıntılarımız aynı” dedi.

Aziziye beldesindeki konuşmasını sağanak yağmur altında gerçekleştiren Köksal Filorinalı’ya Aziziye halkının ilgisi büyük olurken, Aziziye halkı, “Anca beraber kanca beraber başkanım” diyerek Filorinalı’ya destek verdiler.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Aziziye beldesindeki konuşmasında, “Biz, sözlerimizin başında, Ereğli’ye hareket, ovaya bereket getireceğiz demiştik. Bugün yola çıktık, Allah’a şükürler olsun ki, bereket yağıyor. Sizlerin de desteği ile 30 Mart’ta da Ereğli’ye hareketi getireceğiz. Sizler, doğru kararı verecek olanlarsınız. Sizler, insanların gözünün içinbe baktığınızda kimlerin samimi olduğunu değerlendirecek olan sizlersiniz. Biz, insanların hayalleri üzerinden siyaset yapan insanlar değiliz. Biz, sizlerin içinden biriyiz” dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 12175

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 1 Yorum Yapılmış

  • Ahmet cort
    2014-03-11T12:35

    Yok zaten bu hafta türkiye geneli yağışlı chp nin gelmesiyle rahmet yağmaz


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın