Kapat !

AK Parti Kazanırsa Ereğli Kazanır

AK Parti Kazanırsa Ereğli Kazanır

Ak Parti Belediye Başkan adayı Özkan Özgüven, esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla birebir sohbet etme fırsatı buluyor. Mahalle toplantılarında da kendisine yansıtılan olumsuzlukları not alan Özgüven, bu olumsuzlukların Ak Partili bir belediyede olmayacağını söylüyor. Ak Parti Belediye Başkan adayı Özgüven, Neden Ereğli’nin Ak Partili bir belediyeciliğe ihtiyacı olduğunu sabırla anlatıyor. Halkımızın Ankara’da Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın başbakanlığına, Konya’da Ak Partili Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in Konya Büyükşehir Belediye başkanlığına, Ereğli’de de bu üçgeni tamamlayacak Ak Partili, Özkan Özgüven’li bir belediyeye ihtiyacı olduğunu, bunun Ereğli’ye çok şey kazandıracağını belirten Özgüven, “Oprukçu, yaptığı işler için parayı nereden buludun diyenlere “Hizmet için yola çıkmışsanız, niyetiniz halis olunca Allah verdikçe veriyor.” diyormuş. El insaf yahu. İller bankasından alabileceğin bütün kredini kullandın. Yetmedi Ereğli tarihinde bir ilki yaşatarak özel bankadan kredi aldın. Yetmedi belediyenin arsalarını satmaya başladın. Bu mudur Allah’ın verdikçe verdiği. Biliyorum, büyük bir borç batağı içerisinde Ereğli Belediyesini devralacağız. Allah’ın izniyle bu borçların altından da Ankara, Konya, Ereğli bağlamında üçlü olup, güçlü olup kurtulacağız” dedi. Oprukçu’nun “madem büyükşehir yasası ile Ereğli belediyesinin hükmü kalmadı. Neden Ereğli belediye başkanlığına talipsin” sözüne cevap veren Özgüven, “Ben doğup büyüme Ereğli çocuğuyum. Göbeğim Ereğli’de kesildi. Burada doğdum, burada yaşadım, burada yaşayacağım. Elbette yedi sülalemin yaşadığı bir yere hizmet etmek boynumun borcu. Bu hizmetleri yaparken elbette Konya büyükşehir belediyesinin imkanlarından ve belediyenin devralacağımız borcunu ödemek için Başbakan Recep Tayip Erdoğan’dan destek alacağım. Aldığım bu destekleri yıkmak için değil yapmak için kullanacağım. Ereğlili vatandaşımız geçtiğimiz kış yaşadığı olumsuzlukları yaşamayacak. Hizmet sadece yıkmakla yapılmaz. Fazla uzağa gitmeye gerek yok. MHP’lisi de, CHP’lisi de, Ak Partilisi de hatırlıyor daha bir kaç ay önce kayak merkezlerini andıran Ereğli caddelerinin görüntülerini. Sokaklardan bahsetmeyeceğim bile. Çünkü bir çoğunun kanalizasyon sorunu bile halen çözülememiş durumda iken kış aylarında yaşadıkları olumsuzluklardan bahsetmek basit olur. Bunlar da Ereğli halkına hizmettir. Biz bunları da yapacağız.” dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 10530

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 1 Yorum Yapılmış

  • Cavit
    2014-03-11T01:22

    Başbakan dan destek alarak ikinci bir adese yapıp ranta konabilirsiniz mesela mesela adliyenin giriş kapısınıı arazisini adalet bakanlığına bağışlayabilirsiniz yada belediye makam aracı ve koltuğuna haciz koydurup belediyeyi ve mührü devr edip 56 hatta 60 trilyon borcla kaçabilirsiniz yapmayın ya pes valla


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın