Kapat !

Özgüven: Kapalı Sulama Sistemi Hayata Geçirilecek

Özgüven: Kapalı Sulama Sistemi Hayata Geçirilecek

Seçim çalışmaları kapsamında Aziziye, Çakmak ve Çayhan'ı ziyaret eden AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, Ereğli'nin kurtuluşu olan Kapalı Sulama Sistemi projesinin en kısa sürede hayata geçeceğini kaydetti. AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında yoğun tempoda yürüttüğü köy ziyaretlerine devam ediyor. Önceki hafta sonu beraberindeki heyet ile Aziziye, Çakmak ve Çayhan halkı ile bir araya gelen Özgüven, yoğun bir ilgi ile karşılaştı. Amaçlarının boş vaatler vererek, 5 bin kişiye iş, 5 bin kişiye konut söylemleri ile halkı kandırmak olmadığını belirten Özgüven, Aziziye'deki gence Aziziye'de, Çakmak'daki gence Çakmak'da, Çayhan'daki gence ise çayhan'da istihdam alanları oluşturmak olduğunu kaydetti. Kapalı Sulama Sistemi Hayata Geçecek Büyükşehir Yasası ile birlikte Ereğli'nin Mahallesi konumuna gelecek olan köylerde istihdam garantili kursların açılarak işsiz kesimini, sorunlarına köklü çözümlerin getirileceğini hatırlatan Özgüven, seçimlerin ardından 400 ila 500 kişinin istihdam edileceği bir projenin ayrıntılarının netleştiğini ve en kısa sürede kesinleşeceğini dile getirdi. Yeni kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesinin tarıma dayalı olacağını hatırlatan Özgüven, ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalı Ereğli'de tarım ve hayvancılığa yönelik istihdam alanlarının oluşturulacağını ve bunun AK Parti hükümeti tarafından yapılacak olan Kapalı Sulama Sistemi ile birlikte sorunların ortadan kalkacağını dile getirdi. AK Parti Belediyelerinin hizmet anlayışının kum dökmek olmadığını kaydeden Özgüven, asıl hizmet anlayışının o kumların üzerine parke taş döşemek olduğunu kaydetti. Özgüven, hiçbir köyde içme suyu ve kanalizasyon probleminin bırakılmayacağını da sözlerine ekledi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 25315

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 2 Yorum Yapılmış

  • Samil kursad
    2014-02-11T05:23

    İlçe tarım müdürü olarak yapılamayanlar proje olarak tarım bakanlığı tarafından yapılamayanlar belediye başkanı olarak nasıl yapılacak ayrıca birliklere devr olan dsi belediyenin emrine mi girecek ???

  • Haluk ergin
    2014-02-10T11:36

    Geç bunları müdürüm. bunları yapmak için belediye gerekmez. ak parti iktidarda değilmi, yapsaydı ya. bu konu yıllardan beri dillerde dolaşan bir konu yeni çıkmış bi şey değil


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın