Kapat !

Arif Demirbaş Esnafların Yeni Yılını Kutladı

Arif Demirbaş Esnafların Yeni Yılını Kutladı

İlçemizin tanınmış esnaflarından ve Madeni Eşyalar Esnaf Odası Başkan Adayı Arif Demirbaş, esnafları kapı kapı dolaşarak yeni yıllarını kutladı
Esnafın sorunlarını da dinleyen Demirbaş, Oda başkanlığına geldiğimizde inşallah bu sorunları kısa bir süre içerisinde birlikte çözeceğiz dedi.
Esnaflardan gelen talepleri not ettiğini söyleyen Demirbaş, esnafın gösterdiği ilginin kendisini çok sevindirdiğini söyledi.
Aynı zamanda esnafımızın sahipsiz kaldığını söyleyen Demirbaş, “Bunu yeni yıl kutlama ziyaretlerimiz çerçevesindeki gerçekleştirdiğimiz etkinlikte anladık. Esnafımızın gözlerinden bizim samimiyetimizi anladığını hissettik. İnşallah alnımız açık, başımız dik bir şekilde bu yarışı başarı ile bitireceğiz. Allah Yar ve yardımcımız olsun” dedi.
Demirbaş, tüm Ereğli halkının yeni yılını kutladı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 88835

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 3 Yorum Yapılmış

  • İsimsiz
    2014-01-07T08:32

    Başkanım yeni yönetimi oluşturunca bizim patronlarla da bir konuşsanız da çırak maaşlarını bir gözden geçirseler

  • Muzaffer altınok
    2014-01-06T08:17

    Arif bey yapacağınız işler arasına şikayet kutusu olayını çok iyi işlemişsiniz. biz kuaförler odasının böyle bir uygulaması yok. bizde sizin şikayet kutunuzu kullanabilir miyiz?

  • Barış kara
    2014-01-05T12:14

    Başkanım hayırlı olsun. ince düşüncelisiniz. bizim oda başkanı bizim yeni yılımızı kutlamadı. başarılar...


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın