Kapat !

Mutluyuz Biz

  • Mutluyuz Biz

Elinizde bulunan GÜNEŞ Gazetesi bugünkü gelişmiş teknoloji nimetlerinin tamamını kullanır halde. İlk yayınlandığı yıl olan 1970’den itibaren her gün kendisi ile yarışıyor. Bu gazetede güzel ve iyi haberlerin yer alması için kendi içimizdeki kavga ve mücadele kolay yaşanacak şey değildir. İnsanın kalbi, psikolojisi, tansiyonu ve şeker durumu hep iyi olmalıdır. Aksi halde ömür törpüsü olur yaptığınız bu iş! Ama biz bunu seviyoruz. Her gün boz yap, yine boz yap; günlük gazete yayınlamak zorlu bir sınavdır. Rakibin hep kendin olursun! Son birkaç yıldan beri GÜNEŞ Gazetesi makine bölümünde de,grafik bölümünde de hep teknolojik yenilikler hayata geçiriliyor. Ve kendimiz ile yaptığımız yarış hiç bitmiyor. Her gün erken saatlerde işe başlarken evden moraliniz yerinde çıktıysanız o gün başarı grafiğiniz yüksek olacak demektir. Gazetede çalışan ekibiniz ve bir de haber kaynaklarınız iyiyse doğruya, güzele ulaşmak sizin elinizdedir. Çevreniz geniş ve o çevreye güven verdiyseniz haber sizin ayağınıza gelir. O zaman yaşadığınız mutluluk ve zevk ayrı bir güzelliktir. Gazetecilikten zevk almayan kişi, mesleğini iyi yapamaz. Gazeteci çalışma yaparken kolundaki saate bakmayacak. Günün Cumartesi ya da Pazar olması hiçbir şeyi değiştirmez, gazetecilik bir yaşam biçimidir. Gazeteci ‘yıllık izin’ bile kullanamaz. Kullansa bile aklı hep gazetesindedir. Ev yaşamından fedakarlık yapacaksınız. Gezmeye tozmaya pek o kadar zaman ayıramazsınız. Ama akşam saatleri yani baskı zamanı gelince; prova sayfalarını izlerken bir de güzel ve sansasyon yaratacak haber ve konular varsa günün yorgunluğu bir anda biter, gider. Zevk alınmayan işte çalışmak başka gazetecilik gibi zevkli bir işte çalışmak başkadır. Artık Ereğli’de GÜNEŞ GAZETESİNİ tanıyıp bilenler, ‘Acaba yarın ne var? Hangi konulara değinmiş?’ diye merak edenler her geçen gün artıyor. Bazen sabuna suya dokunmadan yayın hayatını sürdüren gazetemiz, bazen de fincancı katırlarını ürkütüyor, arı deliğine çomak sokuyor. Sonuç itibariyle; her türlü habere yer veren gazetemizde; mutlaka sizi ilgilendiren bir haber bulabiliyorsunuz. GÜNEŞ Gazetesi her gün ve her sabah sizlerle buluşuyor ve buluşmaya da devam edecek.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 94250

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 1 Yorum Yapılmış

  • Murat gören
    2013-12-20T14:04

    Çok dogru söylüyorsun bahri abicim seni sevmeyen ölsün yazıların benim ve ailemin çok hoşuna gidiyor. iyiki varsın seni çok seviyorum abim


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın