Kapat !

TC’den Ne İstiyorsunuz-

TC’den Ne İstiyorsunuz-

Gazetemize gelen bazı e-mail’lerdeki “Ziraat Bankası’nda artık T. C. yok” başlıklarına aldırmadım. Yine bir “internet efsanesidir” diye düşündüm, çünkü bu tür şaşırtıcı ve yanıltıcı mesajlarla çok karşılaşıyoruz.

Dün bankaya giden bir vatandaşa, eski hesap cüzdanı dolduğu için yeni verilen hesap cüzdanında gördüm. “TC” nin yok olduğunu.

Bu TC düşmanlığı niye? Ne istiyorsunuz TC’den?

Türkiye’de sadece Ziraat Bankası’nın adı önünde “Türkiye Cumhuriyeti” ibaresi vardır. T. C. devleti temsil eder. Bir de Merkez Bankası’nın adının önünde “Türkiye Cumhuriyet” tanımlaması vardır ki o “Türkiye Cumhuriyeti” tanımından farklıdır, direkt cumhuriyeti temsil eder.

“Özür dileriz, matbaa hatası olmuş” demeyin sakın. Dağdaki çoban bile inanmaz…

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 14881

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 2 Yorum Yapılmış

  • Hasan altınöz
    2013-12-19T17:42

    Bu gün t.c yazdığı için başa geçebildiler ve t.c nin sağladığı özgürlük sayesinde bazı amaçlarına ulaşma olanağı buluyorlar. t.c ilan edildikten sonra anaları,kızları ve bacıları huzur içinde uyudular ve izzetini namusları korundu.camilerimize girebilir olduk.nasıl bu kadar çabuk unuttular tarihimizi.türkiye cumhuriyeti var oldukça pkk ve benzerleri fırsat bulamayacak emellerine ulaşmaya.

  • Servet özdemir
    2013-12-19T13:01

    Sadece t.c.ziraat bankasından değil, tapudan ve tüm diğer devlet daireleninin tümünden kaldırdılar,sanki marifetmiş gibi.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın