Kapat !

CELAL GÜNEY: “ADAYIM” DEDİ…

CELAL GÜNEY: “ADAYIM” DEDİ…
Şoförler Odası’nda seçim heyecanı başladı…

Şoförler Odası’nda seçim heyecanı başladı…

Her dönem büyük çekişmeye sahne olan ve yaklaşık 1500 üyesi bulunan Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda seçim heyecanı başladı. Oda’nın eski başkanlarından Celal Güney, “Önümüzdeki hafta seçim tarihi belli olması beklenen Şoförler Odası başkanlığına aday olduğunu” açıkladı.
Celal Güney konuyla ilgili yaptığı açıklamada, son seçimi çok az bir oy farkıyla kaybettiğini belirterek, aday olması konusunda şoför esnafından büyük destek ve talep gördüğünü söyledi. Bu ilginin kendisini çok mutlu ettiğini ve tekrar aday olmaya karar verdiğini ifade eden Güney şöyle konuştu:
“Geçmiş başkanlığım döneminde ortaya koyduğumuz çalışmaların unutulmadığını ve son dönemden beklentilerin karşılanamadığını söyleyen Şoför esnafımızın hizmetinde olmak istiyoruz. Başkan seçilmemiz halinde yine geçmiş başkanlığımızda olduğu gibi, şoför esnafımızın bütün sorunlarıyla birebir ilgileneceğiz. Emniyet’te, Jandarma’da, Vergi Dairesi’nde nerede olursa olsun sorunlarının takipçisi olacağız, yanlarında olduğumuzu göstereceğiz. Bu düşüncelerle çalışmalarımıza başladık. Şoför arkadaşlarımız bizleri zaten tanıyorlar, oylarını verirken de bunları göz önünde bulunduracaklardır.”
Öte yandan, edinilen bilgilere göre, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu’nun ve başkanlık seçimleri için tarihin önümüzdeki hafta içerisinde belirlenmesi bekleniyor. Seçimlere geçen dönem olduğu dört ya da beş başkan adayıyla gidileceği ifade ediliyor.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 41502

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 1 Yorum Yapılmış

  • Ramis kuşçu
    2013-12-13T13:18

    Seçim tarihi belli oldu. kendi gazetenizde 11 ocak 2014 günü yapılacağını yazdınız bahri bey.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın