Kapat !

Okullar Tatil Edildi

Okullar Tatil Edildi

Ereğli’de okulların tatil edildiği açıklandı.
Geç gelen haber vatandaşların tepkisine yol açtı.
Bir çok öğretmen ve öğrenci okula kadar gelip geri dönmek zorunda kaldı.
Olaya tepki gösteren vatandaşlar, haberleşmenin her türlüsünün çok kolay yapılabildiği bir dönemde konu hakkında haberdar etmek o kadar zormuydu ki geç haberdar edildik. Yetkililer uyuyor mu? 4 Tane gazete, 2 tane televizyon, 5 tane radyo ve her birinin kendi çapında izleyicisi bulunan haber siteleri var. Onlara bilgi vermek o kadar zor muydu? Kurumlar başarılarını kendi reklamları olsun diye e-posta yolu ile Ereğli’nin medya kuruluşlarına ulaştırırken binlerce kişiyi ilgilendiren böyle önemli bir konuyu neden medya ile paylaşmıyor?” diye tepki gösterdiler.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 34488

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 1 Yorum Yapılmış

  • Mustafa gezer
    2013-12-11T14:22

    Mustafa: "gerçekten çok anlamsız bir kar tatili duyurusu ufacık çocuklar yollara ve servislere dökülmüş her yer kar içinde yaşam şartları geceden itibaren namüsait,,bizim yetkililer saat 7,00 civarında yarış halinde okulların tatil edildiğini açıklıyor,,,tebrikler çok duyarlı ve zamanında açıklanan bir karar oldu ,,sanki alay eder gibi"


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın