Kapat !

Namık Koç: Ereğli’ye Hayırlı Olsun

Namık Koç: Ereğli’ye Hayırlı Olsun

İnşaatı tamamlanan Bil Ereğli Koleji eğitime hazır hale getirildi. Sevincini Atanın huzuruna çıkarak sosyal medya hesabınan paylaşan okulun kurucularından Namık Koç, Okullarımızın ruhsatını aldıktan sonra bu müjdeli haberi paylaşmak üzere hemen Anıtkabir'e koştum. (ATAM senin huzuruna çıktım) Atam sen rahat uyu. Yetiştireceğimiz evlatlarımız senin yolundan ve ilkelerinden asla ayrılmayacaklardır.
Bil okulları bünyesinde yeni öğretim yılına hazır olan Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu lisesi ve Fen lisesi Ereğli'mize ve Ülkemize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler dedi.
Okulun yapım aşamasında ve kurucu ortakları arasında yer alan işadamlarımızdan Halil Ercan ise, Bugün itibariyle okulumuzun inşaatı bitti. Milli Eğitim Bakanlığı nezdinden bütün yasal prosedürler tamamlandı. Amacı Ereğlimizde eğitim kalitesini en üst yerlere taşımak olan okulumuz eğitime hazır hale geldi. Ereğlimize hayırlı olsun" diyerek sevincini halkımızla paylaştı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 99451

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın