Kapat !

HÜSEYİN MUTLU AKPINAR’DAN DESTEK

HÜSEYİN MUTLU AKPINAR’DAN DESTEK

Gerek sosyal medya hesabımızdan gerekse yazılı basınımızda dile getirdiğimiz ve Ereğli halkından destek istediğimiz Ereğli Bayan Futbol Takımı Yeşilyurtspor, yardımseverler sayesinde apalama dönemini aştı, yürümeye başladı. Şimdi hedefleri koşmak...

Sporu ve sporcuyu seven Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Oymakın başkanlığını yürüttüğü takım, kısa bir süre içerisinde mahalle takımı görüntüsünden kurtularak resmiyet kazandı ve Türk Futbol tarihinde yerini aldı. Ereğli Bayanlar Yeşilyurtspor Futbol takımı başkanı Mustafa Oymak, Bunlar bizim çocuklarımız. Elerinden tutmak gerekiyordu, gereğini yaptık. Hazırlık maçlarında başarılarını gördük. Umut vadeden bu gençlerimize sonuna kadar destek vereceğiz. Ereğlimizin adını her platformda duyurmaya çalışıyoruz. Neden futbolda da duyurmayalım? Seyirci var, stad var, azimli gençlerimiz var. Yıllarca Yeşilyurt Erkek Futbol takımına başkanlık yapmış Mustafa Oymak var, şimdide Ereğli Yeşilyurt Bayan Futbol takımımız var. Ben inanıyorum ki bu bayan futbol takımımız Ereğliyi en iyi şekilde temsil edecektir dedi.


HÜSEYİN MUTLU AKPINARDAN DESTEK


Ereğlinin yetiştirdği değerli insanlarımızdan Karşıyaka belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, takıma destek verdi.


Formasından kromponuna kadar, eşofmanından futbol topuna kadar takımın tüm ihtiyaçlarını karşılayan Akpınar, Doğum büyüdüğüm, ekmeğini yeyip, suyunu içtiğim, atalarımın yaşadığı memlekete yardım etmek boynumun borcuydu. Eski bir Ereğlisporlu olarak bilirim futbolun zorluklarını. Hele hele yeni kurulum aşamasında olan bir takım için zordur futbol. Bayan futbolcularımıza azimli olmalarını ve inanırlarsa başarabileceklerini söylüyor, başarılar diliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürkün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim sözünü unutmasınlar dedi.


Erdi Kökün antrenörlüğünü yaptığı takım, bayan futbol takımı olduğu için direk 3. ligden başlıyor.


Antrenör Erdi Kök, Kurulum aşamasında bir takımız. Sporcularımız Ereğlimizin bağrından yetişmiş evlatlarımız. Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah gerek şahsım gerekse sporcularım ellerinden gelen gayreti göstererek, Ereğli adına güzel şeyler yapacağız.


Lig fikstürümüz belli oldu. 17 Ağustosta başlayacak karşılaşmalarımızın ilkini Mersin Camspor ile saat: 18.oode yapacağız. İkinci maçımız 19 Ağustos 2017 Perşembe günü Antalya Konyaaltıspor ile saat 18.oode gerçekleştirilecek. 3. Maçımız ise 20sinde Isparta 32 Gençliksporla saat: 16.ooda olacak.
Konya Dumlupınar Spor tesislerinde oynanacak müsabakalarımıza sporseverlerimizi ve Ereğlili hemşehrilerimizi bekliyoruz dedi.


Konu hakkında açıklama yapan genel kaptan Hasan Danışman, Ereğli adına mücadele verecek bu takım desteklenmeli diye başladığını sözlerini, Şu ana kadar ki geçen süreçte takımın bu aşamaya gelmesine maddi ve manevi katkıda bulunanlara teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. sonuçta kazanan Ereğli olacak dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 99567

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın