Kapat !

Ergun Özgüven: Proje kabul edildi

Ergun Özgüven: Proje kabul edildi

Ereğli Yükseköğretimi Geliştirme Derneği olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROĞRAMI 2016/II ÇAĞRI KAPSAMINDA "GENÇLERİMİZ İŞ HAYATINA HAZIRLANIYOR" adlı Ereğli Yükseköğretimi Geliştirme Derneği Projesi Bakanlıkça kabul edilerek Desteklenmesi uygun görüldü.
Bu Projenin uygulanmasına yönelik eğitim semineri için Dernek Başkanı Ergun ÖZGÜVEN 09/08/2017 -13/08/2017 Tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığınca Ankara'ya davet edilerek düzenlenecek seminere katılması istendi.
Dernek Başkanı Ergun ÖZGÜVEN yaptığı açıklamada Bakanlık Projesinin Ereğli Kemal Akman MYO Öğrencilerinin meslek hayatlarına başlamalarına yönelik Büyük Şehirlerde Sanayi Kuruluşlarında Mesleki bilgi ve araştırmalarına yönelik öğrencilerin yerinde gezip görmelerine yönelik bir çalışma olduğunu ifade etti.
Dernek Başkanı Ergun ÖZGÜVEN, Bu projenin Ereğlimize kazandırılmasında katkıları olan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza;
Ayrıca ve Özellikle bizlere Ankara'da her zaman sahip çıkan projemize desteklerine hiç bir zaman esirgemeyen Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Ereğlimizin Gururu Hemşehrimiz Sayın Metin KIRATLI beye;
Ereğli Sevdalısı Hemşehrimiz Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Daire Başkanı ve Müsteşarlık Özel Kalem Md. Sayın Ünal Ömer GÜÇLÜ'ye
Ereğli Yükseköğretimi Geliştirme Derneğine desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyorum dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 42772

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın