Kapat !

Şehit olduğu haberi tan ağarırken verildi

Şehit olduğu haberi tan ağarırken verildi

Bu kez şehit haberi Pozantı'ya düştü. Uzun yıllar Arıkan Tesisleri sahibi Kenan Arıkan'ın denetiminde Pozantılı muhasebeci Tümay Zeybek ilehaftalık"Pozantı" gazetesi çıkardığımız ilçe, yasa büründü.

Hakkari- Şemdinli'de teröristlerle çıkan çatışmada 1 polis şehit oldu, 1 güvenlik görevlisi yaralandı.

Şemdinli ilçesine bağlı Altınsu Köyü'nde operasyonu sürdüren Jandarma ve Emniyet Özel Harekat Şube timleri ile PKK'lı teröristler arasında dün gece çatışma çıktı. Çıkan çatışmada bir polis şehit oldu, bir güvenlik görevlisi de yaralandı. PKK'lı teröristlere yönelik hava destekli operasyonlar sürüyor.

Valilik açıklama yaptı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 1 polis memurunun şehit olduğu çatışma ile ilgili Hakkari Valiliği açıklama yaptı. Valilik açıklamasında şunlara yer verdi: "6 Ağustos 2017 günü İlimiz Şemdinli İlçesi Kilise Tepe Mevkii su deposu civarında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada 1 polis memuru şehit olmuştur, 1 polis memuru ise hayati tehlikesi bulunmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralı polis memurunun tedavisi sevk edildiği Hakkari Devlet Hastanesi'nde devam etmektedir. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatılmış olup, konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

Kimliği belli oldu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 26 yaşındaki özel harekat polisi Erhan Konuk'un Pozantı ilçesindeki baba evine acı haber ulaştı.

Şehit Konuk'un ilçeye bağlı Zafer Mahallesi'nde yaşayan ailesine yetkililer tarafından acı haber verildi. Bu sırada rahatsızlanan baba Fehmi Konuk'a sağlık görevlileri müdahale etti.

Acı haberi alan şehidin yakınları da baba evine gelerek taziyelerini iletirken, eve ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Konuk ailesinin oğulları özel harekat polisi Erhan'ın şehit olduğu haberini verirken hayatının en zor anını yaşadığını söyledi.

Kaymakam Tengir, "Bu sabaha karşı meslek hayatımın en zor anlarından birini yaşadım. Ailemize bu haberi vermek çok zor oldu. Şehidimize Allahtan rahmet diliyorum" dedi.

Şehit Erhan Konuk'un, Görkem Nur Ayaz ile sözlü olduğu, Kurban Bayramı'nda izinli gelip Pozantı'da nişan yapmayı planladığı belirtildi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 90862

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın