Kapat !

EREĞLİ’DE ŞAKA GİBİ KAZA

EREĞLİ’DE ŞAKA GİBİ KAZA

Ereğli Aksoy kavşağında akşam saatlerinde meydana gelen hafif hasarlı trafik kazası, vatandaşların gülümsemelerine neden oldu. İki aracın on dakika ara ile iki kez çarpıştığı ilginç kaza şöyle gelişti.

Kırmızı ışıkta duran lüks otomobile frenleri tutmayan Şahin marka araç arkadan çarptı. Aracını yeni alan ve çok üzülen lüks aracın sahibi trafik ekiplerini olay yerine çağırdı. Trafik polisleri tıkanan trafiği açmak için araçların kenara çekilmesini istedi. Önce lüks araç yol kenarına çekildi. Şahin marka aracı ise çarpmanın etkisiyle fenalaşan ilk sürücüsü yerine, olay yerine gelen bir akrabası çekmek için harekete geçti. Aracın fren sistemindeki arızadan haberi olmayan yeni sürücü, diğer aracın arkasına yaklaşmak isterken ikinci kez arkadan çarptı. Lüks aracın sahibi ne olduğunu anlayamadan ikinci darbeyi almanın üzüntüsü içerisindeyken, kaza yerinde bulunan vatandaşlar yaşanan ilginç olay karşısında kendilerini gülmekten alamadılar. (Deniz Kurt)

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 28443

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın