Kapat !

EKMEK UĞRUNA DAĞILDIK DÖRT BİR YANA

EKMEK UĞRUNA DAĞILDIK DÖRT BİR YANA
Sivas’taki Ereğlililer İftarda Buluştu

Sivas’taki Ereğlililer İftarda Buluştu

Sivas'ta geçtiğimiz ay Tarih Öğretmeni Selman Devecioğlu, Halide Edip Adıvar Anaokulu Müdürü Başar Bilici ve Sosyal Hizmet Uzmanı adayları Ahmet Türk ve Mehmet Mertcan kendisi de Ereğlili olan Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal'ı ziyaret etmişlerdi.

Başsavcı İrcal'ın "Sivas'taki hemşerilerimizle ramazanda beraber iftar yapalım" çağrısına uyarak Sivas'ta bulunan milli eğitim, emniyet ve askeri camiadan Ereğlililer iftarda Başsavcının hizmete kazandırdığı İnönü Konağı'nda bir araya geldiler.

Sivas'ta Ereğlililerin bir araya getirilmesinde büyük emeği olan Tarih Öğretmeni Selman Devecioğlu'na ve katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür eden Başsavcı Murat İrcal "Bu beraberliğimizi Ramazan'dan sonra ve belirli günlerde yapmaya devam edeceğiz inşallah. Bu organizasyonda Selman Devecioğlu Hocamızın emeği büyük. Kendisine ve siz hemşerilerime teşekkür ederim." dedi.

Selman Devecioğlu ise "Mütevazi duruşuyla, bizleri kendine hayran bırakan bir insan, bizim bir araya gelmemizi sağlayan, davetimizi icabet eden, bizi kırmayan Sayın Başsavcımıza teşekkür ederiz. Organizasyonlarımız artarak devam edecek Sivas'taki bütün hemşerilerimizle biraraya gelmeye çalışıyoruz." dedi.

Batı Koleji Müdürü Turgut Koç, Halide Edip Adıvar Anaokulu Müdürü Başar Bilici ve eşi Aksu Anaokulu Müdürü Damla Bilici ve diğer davetliler böyle bir buluşmanın gerçekleşmesinden memnuniyetlerini ifade ederek teşekkürlerini ilettiler. Birliktelik vurgusuna dikkat çeken konuklar, soğuk bir günde sıcak bir muhabbetin ortaya konduğunu ifade ettiler.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 34211

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın