Kapat !

RAMAZAN DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

RAMAZAN DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Ereğli halkının sağlığı ile yakından ilgilenen Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Orhan Soylu, "Çiftlikten sofraya gıda güvenilirliğinin" sağlanabilmesi için, Ereğli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü gıda kontrolör görevlilerimizle denetimlere ramazan ayında da devam ediyoruz dedi.


Soylunun, ekibi ile birlikte yaptığı denetimde gözünden bir şey kaçmıyor.


Ereğli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri tarafından, Ramazan ayı nedeniyle özellikle tüketimi artan; ekmek, pide, yufka, unlu mamuller, tatlı ve şekerleme üretim yerleri başta olmak üzere bütün gıda işletmeleri denetleniyor.
Denetimlere İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Soylu başta olmak üzere, gıda kontrol görevlileri katıldı. Denetimlerde özellikle gıda güvenilirliği ve gıda hijyeni konularında 5996 sayılı kanuna uygunluk aranıyor. Denetimler sırasında mevzuata aykırı ürünler tespit edilmesi halinde yasal işlemler uygulanıyor.


SOYLU, "BU DENETİMLER YAZ AYLARINDA ARTIRILACAK"


Yıl içerisinde bir çok kez denetim gerçekleştirildiğini söyleyen Ereğli Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Orhan Soylu, Ramazan ayında vatandaşlarımızın hassasiyetini dikkate alarak Müdürlüğümüz bünyesinde görevli kontrolör arkadaşlarımız ile birlikte ilçemizde gıda sektöründe faaliyet gösteren çeşitli firmaların denetimlerini yapıyoruz. Rutin olarak bu denetimler her zaman yapılsa da bu ayda denetimler daha da artıyor. İşletmelerimize ziyaretin iki önemli sebebi var. Birincisi işletmelerin varsa eksikliklerini tamamlamalarını sağlamak, ikincisi vatandaşlarımızın tükettiği gıdaların güvenli ve gönül rahatlığı ile tüketmesinin önünü açmaktır dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 27820

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın