Kapat !

KAPALI PAZAR İÇİN YER BAŞVURULARI BAŞLIYOR

KAPALI PAZAR İÇİN YER BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ekibiyle yapılan çalışmaları yerinde inceledi.....

Orhaniye Mahallesinde yol çalışmalarını Mahalle muhtarı ile birlikte inceleyen Başkan Özgüven, havaların ısınmasıyla çalışmaların hız kazandığını söyleyerek belli bir proğram dahilinde yolların yapılacağını sözlerine ekledi.


Başkan Özgüven ardından Barbaros Mahallesinde yapımı tamamlanan Kapalı Pazar yerini gezdi ve belirli bir prosedür dahilinde olan pazarcı esnafı için kayıtların başladığını söyledi.

Kapalı Pazar içerisinde 15.06.2017 tarihinde yapılacak iftar programına tüm Ereğli Halkını davet etti.

Başkan Özgüven: Kapalı Pazar inşaatımızda sona geldik ve en kısa zamanda Kapalı Pazarımızı faaliyete geçireceğiz. Buradan pazarcı esnafımıza sesleniyorum Kapalı Pazar için müracaatları almaya başladık. 2 katlı Kapalı Pazarımızın alt ve üst katı toplamda 9 Bin metrekare alana kurulu aşağı katta kıyafet, mefruşat, ayakkabıcılar vs. gibi gıda haricindeki ürünleri satan firmalar yer alacak. Kapalı Pazarda yer kiralamak için müracaatlar başladı. Müracaat edecek esnafımız için belirlediğimiz birtakım şartlar var. Başvuracakların en az 3 yıl faal olarak pazarcılık yapmak, vergi mükellefi olmak ve Pazarcılar Odasına kayıtlı olmak gibi şartları taşımaları gerekiyor. Müstahsillerden de ÇKS Belgesi olması şartı aranacak. Müracaatlarla ilgili bilgiler Ereğli Belediyesi web sitesi, Zabıta Müdürlüğü ve Emlak İstimlak birimimizden alınabilir. Ayrıca perşembe günü kapalı pazarda düzenleyeceğimiz iftar programına tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Kapalı Pazarımızın şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 73479

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın