Kapat !

Gündüzüm sizinle, gecem sizinle

Gündüzüm sizinle, gecem sizinle

Gündüzünü Ereğli halkına ayıran başkan Özkan Özgüven, gecesini de Ereğli halkına ayırarak onlarla birlikte iftar yapıyor.
Her gün bir mahallede mahalle sakinleri ile birlikte oluyor.

Ereğli Belediyesi Mahalle iftarları kapsamında Çömlekçi, Türbe, Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinlerini İvrizli Caddesi Sulu Camii önünde bir araya getirdi. Geleneksel hale gelen iftar programlarında olduğu gibi bu Mahallelerde de programa ilgi yoğundu.

İftarları güzel yapan yemek menüsü değil sevgi, samimiyet ve içtenlikle birlikte oruç açmak diyen Başkan Özgüven: Geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftar programlarımıza devam ediyoruz. Gündüzümüzün büyük bir bölümünü vatandaşlarımıza ayırırken, gecemizi de onların bu mübarek sofralarına ayırarak, vatandaşlarımızla samimi bir ortamda birlikte iftar yapmanın hazzını yaşıyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde aynı masa etrafında bir araya geliyoruz. Böyle güzel bir atmosfer oluşturdukları için halkımıza teşekkür ediyorum. Kurduğumuz bu sofraları güzelleştiren sizlersiniz. Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçları, yapmış olduğumuz ibadetleri Rabbim kabul etsin. Rabbim bu Ramazan-ı Şerifi tüm İslam dünyasının birliğine beraberliğine vesile kılsın. dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 78509

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın