Kapat !

TOURE EREĞLİ’DE

TOURE EREĞLİ’DE

Ereğlispor'un Trabzon Akçaabatspor'dan transfer ettiği genç orta saha Therno Hadi Toure Ereğli'yi çok beğendiğini ve başarılı olmak için çok çalışacağını söyledi.


Menejeri ile birlikte geldiği Ereğli'de anlaşmayı imzalayan 19 yaşındaki Malili futbolcu kenti gezdi ve yöneticilerden bilgi aldı. Genç futbolcu bu sene BAL liginde mücadele ederek, Ereğlispor'da göstereceği performansla kendini gösterip Türkiye'de kalıcı olmak istediğini söyledi. Toure Ereğli'yi şehir olarak çok beğendiğini yöneticilerin ve kent halkının sıcak kanlı yaklaşımlarından etkilendiğini belirtti. Teknik Direktör Ertuğrul Sanlav'la da tanışan Toure takım ve yeni sezon öncesi bilgiler aldı.


Ereğlispor yöneticisi Önder Akgül ise transferin devam ettiğini belirterek, genç ve yetenekli oyuncularla takımı güçlendireceklerini söyledi. Akgül, "Kimse merak etmesin. Transfer yapmış olmak için oyuncu almayacağız. Özellikle genç ve ahlaklı sporcular üzerinde yoğunlaşıyoruz. Kolej takımı kurmak istiyoruz. Altyapımız da çok verimli çalışıyor. Ereğlispor hak ettiği yerlere gelecek" dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 46546

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın