Kapat !

FUTBOLCU KIZLAR DESTEK BEKLİYOR

FUTBOLCU KIZLAR DESTEK BEKLİYOR

Bir süredir kendi imkânları ile çalışmalarını sürdüren bir grup futbol sever genç kız, şehrin ileri gelenlerinden destek bekliyor


Sosyal ve sportif açıdan geçmişi başarılarla dolu şehrimizde bir ilk daha gerçek olmak üzere. Futbola ilgi duyan genç kız öğrenciler bir araya gelerek Ereğlinin ilk Kadın Futbol Takımını kurmak üzere çalışmalara başladılar. Futbolcu kızlar ve kendilerini çalıştıran hocaları Hakan Dumlu, tüm Ereğlililerden destek beklediklerini açıkladılar.

Ereğlide daha önce hiç denenmemiş bir süreç yaşanıyor. Yaklaşık üç ay önce bir araya gelen ve futbolu yalnız izlemeyi değil oynamayı da seven birkaç liseli kız öğrenci bir takım kurmaya karar verirler. Ereğlideki okulları tek tek dolaşarak kendileri gibi futbol oynayan arkadaşlar arayan kızların sayısı kısa zamanda 20ye yaklaşır. Bunun üzerine takım kurulması için Ereğlide birçok kurumu ziyaret eden futbolcu kızlar her yerden elleri boş dönseler de vazgeçmeyerek kendi olanaklarıyla çalışmalara başlarlar. Bu sırada boş durmayarak destek arayışlarına devam eden futbolcu kızlar aynı zamanda takımlarına yeni arkadaşlar katmak için de arayışlarını sürdürüyorlar. Kadın futbolunun tüm dünyada ve ülkemizde de büyük bir gelişme gösterdiğini belirten sporcular, Bugüne kadar hep kendi olanaklarımızla bütün güçlüklere karşın bir arada kalmayı ve çalışmalarımıza devam etmeyi başardık. Bundan sonra bizlere bu şehrin mutlaka sahip çıkacağına inanıyoruz diyorlar.

DUMLU: ŞEHRİN MARKASI SPORDUR


Ereğlinin ilk kadın futbol takımını kısa bir süredir Ereğlili Futbolseverlerin yakından tanıdığı bir isim olan Hakan Dumlu çalıştırıyor. Geçtiğimiz yıllarda Ereğlisporda oyuncu olarak tanınan Dumlu ise Ereğli'de bir ilk olan, büyük sorumluluk ve cesaret isteyen bir işe ilk adımı attıklarını belirterek şöyle konuşuyor:


Ereğli gibi gelişmekte olan bir şehirde böyle güzel aktivelerin olması sevindirici ve gurur verici... Bazı kişilerin bu işten kaçması beni oldukça üzdü ama taşın altına birilerinin elini sokması gerekiyor. İlk adımı biz attık ve şimdi değerli Belediye Başkanımızdan, Ereğli halkından ve iş adamlarımızdan destek bekliyoruz. Unutmayalım bir şehrin markası daima spordur.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 17482

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın