Kapat !

Ereğli’de adam mı yoktu-

Ereğli’de adam mı yoktu-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli ilçe başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil, belediyeye son günlerde alınan personel hakkında yazılı açıklama yaptı.


Tatlıdil yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


Ereğli Belediyesine son günlerde Konyadan atama ile yeni müdür ve memurlar görevlendirilmiş, bu konuyu çok merak ettim. Acaba 140 bin nüfuslu Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan Ereğli'de Belediye personeli içinde müdürlük yapabilecek kapasitede kardeşlerimiz yok mu? Varsa neden ithal müdürler atanıyor. Bu atamalar başkanın bilgisi dahilinde mi yoksa Konya Parti örgütünün baskısıyla mı yapılıyor? Duyumlarıma göre bazıları referandum çalışmaları için atanmış. Bu gibi görevlendirilmeler Ereğli'nin siyasal dokusunu bozar. Bizler bu güne kadar siyasi partiler olarak birbirimize rakip olsak da hep saygı ve sevgi kuralları içinde kaldık. Bu gibi atamalarla Ereğli'nin dokusunu bilmeyen kişiler kardeşliğimize zarar verebilir. Ayrıca belediyelerin görevi Anayasa Değişikliği için yapılacak referandumda propaganda yapmak değil, vatandaşa belediyecilik hizmetlerini eksiksiz vermektir. Eğer belediye hizmetlerini almak için vatandaşın ödediği paralar ve vergiler, referandum kampanyasın da bir parti görüşü adına harcanacaksa ben şahsım adına hakkımı helal etmiyorum. Çünkü; bu paralar sadece evet diyenlerin değil, en az onlar kadar HAYIR diyenlerin de parası... dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 69722

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın