Kapat !

Bekdikler Gecede Bir Araya Geldi

Bekdikler Gecede Bir Araya Geldi

OKBEKDER Dernek başkanı Dr. Ali Sayarın girişimleri ile Oğuz Dulkadiroğulları Bekdik Kültürünü Yaşatma Derneği ODBEKDER tarafından birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi. Düzenlenen programda katılımcılara arabaşı ikramında bulunuldu.
Geçen yıl da yapılan ve ODBEKDER tarafından geleneksel hale getirilmeye çalışılan birlik ve beraberlik gecesi bu yıl daha anlamlı bir duruş sergiledi.
Kültür Düğün Salonunda gerçekleştirilen ve katılımın bir hayli yoğun olduğu birlik ve beraberlik gecesinde, ülkemizin içinde bulunduğu durum göz önüne alınarak birlikteliğin ne kadar önemli olduğu vurgulandı. Katılımcılara Ereğli ile özdeşleşmiş olan kış gecelerinin vazgeçilmez yiyeceği arabaşı ikram edildi.
Düzenlenen programa Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven başta olmak üzere Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Adem Erdal, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enver Bozkurt, Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunması ile başlanılan ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam eden birlik ve beraberlik gecesinin açılış konuşmasını ODBEKDER Başkanı Dr. Ali Sayar yaptı. Birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde böyle bir programı gerçekleştirmekten ve katılımın bu derece yüksek olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, vatan savunmasında şehadet şerbeti içen askerlerimize Allahtan rahmet, gazi olan askerlerimize de acil şifalar diledi. Sayar, programın düzenlenmesine büyük katkı sağlayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve çalışma arkadaşlarına da teşekkür etti.
Ereğli Belediyesi olarak tüm sivil toplum kuruluşlarının yanlarında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, birlik ve beraberliğin önemine işaret ettiği konuşmasında, Millet olarak son günlerde yaşadığımız olaylarda gösterdiğimiz vakur duruş bu milletin birlik ve beraberliğinin en güzel kanıtıdır. Birlik ve beraberliğimize göz diken hainler şunu iyi bilmelilerdir ki umduklarını bulamayacaklar dedi.
Konuşmaların ardından katılımcılara arabaşı ikram edildi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 95989

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın