Kapat !

EREĞLİ ESNAFI EREĞLİSPOR’UN YANINDA

EREĞLİ ESNAFI EREĞLİSPOR’UN YANINDA

Ereğlisporun pazar günü oynadığı Seydişehirspor maçı öncesi, Ereğli esnafı fedekarlık örneği sergileyerektakıma destek verdi. Maç öncesi Ereğli Atatürk stadyumuna giderek antremanı izleyen ilçemizin genç işadamlarından Murat Yapı firması sahibi Murat Tuncay, sporculara başarılar dileyerek, sporcuların ağızlarını tatlandırdı.
Yine Ereğlinin tanınmış firmalarından Pastacımm firması sahibi Halil Yılmaz, sporculara maç öncesi kahvaltı vererek başarılar diledi.
İstasyon caddesi Beyaz Köşk apartmanı altında bulunan Pastacımm firması sahibi Halil Yılmaz, Bu takımı desteklemek gerekir. Takımın başarısı biz esnaflara yarayacaktır. Herkes elinden geldiğince bir şeyler yapmalı dedi.
Bilindiği üzere daha önce de İstanbul Balıkevi işletmecisi Mehmet Çelikel Ereğlispora jest yaparak takımın gönlünü kazanmıştı

Bu güzel jestler karşısındaTakımın Teknik patronu Mehmet Uğurluel, "Ereğli Futbol kenti ve bu taraftarlar başarıyı hakediyor. Futbol takım oyunu ve ekip işidir. Ekibimizde Ereğli halkını ve esnafınıda yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor" dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 18994

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın