Kapat !

EREĞLİSPOR SEYDİŞEHİR’İ RAHAT GEÇTİ

EREĞLİSPOR SEYDİŞEHİR’İ RAHAT GEÇTİ
EREĞLİSPOR : 4 SEYDİŞEHİR BELEDİYE : 0

EREĞLİSPOR : 4 SEYDİŞEHİR BELEDİYE : 0

Konya Amatör Küme Süper Gurup'ta ligin 8.inci haftasında Ereğlispor kendi sahasında Seydişehir Belediyespor'u konuk etti.
Ereğli Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmaya ilgi yoğundu. Taraftarlar Cumartesi akşamı Vodafone Arena'da yapılan hain saldırıyı kınadı. Saygı duruşu'nun ardından istiklal marşı okundu ve teröre lanet sloganları atıldı.
Ereğlispor'un rakibine karşı bariz üstünlüğünü dikkatlerden kaçmadı. Maçın başlamasından bitişine kadar sahada Ereğlispor fırtınası esti. Seydişehir Belediyespor genç kadrosuyla rakibine karşı direnemedi. Maçın golleri 8. ve 32. dakikalarda Genç golcü Buğra, 56'da tecrübeli isim Murat Erdoğan ve 72. dakika da Serdar Koçak'tan geldi. Ereğlispor bu sonucun ardından puanını 20'ye yükselterek namağlup liderliğini devam ettirdi. Maçın üzücü olayı Kaptan İbrahim'den geldi. İlk yarıda sakatlık geçiren tecrübeli kaptan oyun kenarına alındı. Daha sonra yapılan teşhisin ardından ayağında yırtık olduğu öğrenildi. 9. Haftayı bay geçecek olan Ereğlispor 10. haftada deplasmanda Karapınar Belediyespor'a konuk olacak
Haber Servisi

İbrahim Nuri Birer

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 19800

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın