Kapat !

LİDERE SELAM DUR

LİDERE SELAM DUR

Bozkır'da kış ayı olmasına rağmen sıcak bir havada oynanan maça ilgi azdı.Tribünlerde Bozkır seyircisi kadar olmasa da Ereğlisporu destekleyen Ereğli seyircisi de vardı.
Maça hızlı başlayan ekip Ereğlispor oldu. Daha ilk dakikalarda golü arayan ekip deplasman takımı Ereğlispor'du. Yaptığı ataktan boş dönen Ereğlispor defansa geri dönerken kontra atakla Bozkır hızlı çıktı. Korner kazanan ev sahibi ekip defansın kademe hatasını iyi değerlendirerek 1.0 öne geçti. Moralini bozmayan Ereğlispor hücumda çoğalmaya başladı ve aradığı golü kazanılan serbest vuruşla muazzam bir gol atan Kaptan Ibrahim'le buldu ve skor 1-1 oldu. İlk yarının sonlarına doğru Ereğlispor, defanstan çıkarken Emre'ye yapılan faul verilmeyince defans dengesiz yakalandı ve Bozkır 2.nci golü buldu. İlk yarı Bozkır'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarı da oyun üstünlüğünü ele geçiren Ereğlispor, akın akın Bozkır kalesine gitmeye başladı ve kazanılan korner vuruşunda genç yetenek Buğra'nın golüyle skora tekrar denge geldi 2-2. Bozkır'ın iyice oyundan düşmesiyle ataklarını sıklaştıran Ereğlispor, Emre'nin açtığı ortayı iyi kesen Buğra'nın güzel pasıyla Tugay topu köşeye vurdu. Skor 2-3Ereğlispor lehine oldu. Ereğlispor mükemmel bir geri dönüş yapınca Bozkır teknik heyeti ve futbolcuları hakeme saldırdı. Maç bir süre durdu. Polislerin devreye girip güvenliği sağlamasıyla birlikte hakem tekrar maçı devam ettirdi. 10 dakika uzatma verdi. Gergin anların yaşandığı maçı Ereğlispor tecrübesiyle kazanmayı başardı. Bu maçta özellikle kaptan İbrahim'in golle başlaması ve iyi oyunu Ereğlispor adına sevindirici bir durumdu.
Ereğlispor, Çarşamba günü Kadınhanı ile saat 13:00 de yine pazar günü aynı saatte Seydişehir ile Ereğli'de karşılaşacak.
İbrahim Nuri Birer

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 97774

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın