Kapat !

EREĞLİ TEMA VAKFI FAKÜLTE VE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

EREĞLİ TEMA VAKFI FAKÜLTE VE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Tema Vakfı Ereğli temsilcisi Murat Önal, Ereğli Eğitim Fakültesi'nden genç öğrencilerimiz ve hocalarımızla birlikte, Belediye Ana Okulu'nda meşe palamudu tohumlarını tüpleme etkinliği yaptık dedi. Kış boyunca saksılarda büyüyecek olan fidanlarımızı baharla birlikte toprakla buluşturmayı düşünüyoruz.
Örgün eğitimin başlangıcında olan ana okulu öğrencileri ile son basamağında olan üniversiteli öğrenci arkadaşlarımızı bir araya getirdik. Ereğli Eğitim Fakültesi'nin Genç TEMA topluluğunun kurulması ile ilgili ilk adımları da atmış olduk. Emeği geçen Fakülte hocalarımıza, Belediye Ana okulu yönetici ve öğretmenlerimize Genç öğrenci arkadaşlarımıza ve minik TEMA'lı öğrencilerimize teşekkür ederiz.
TEMA Vakfı olarak her yıl binlerce öğrencimize çevre eğitimi veriyoruz. Bu eğitim ana okulları, ilkokulular, ortaokulullar ve liselerde farklı düzey ve programlarla veriliyor. Bir yıl boyunca öğretmen arkadaşlarımızın da desteği ile vakfımız tarafından gönderilen eğitim materyalleri aracılığı ile okullarımızda bu eğitimi sürüdürüyoruz. Bu yılda İlçemizde yaklaşık 150 öğrencimize bu eğitimleri yıl boyunca vereceğiz.
Çocuklaarımızın sürdürülebilir bir çevre bilinci ile; daha temiz ve sağlıklı bir gelecekte yaşamaları için Vakfımızın sloganı ile; " BU TOPRAKLARDA UMUT YEŞERTMEYE DEVAM EDİYORUZ "
Murat ÖNAL
TEMA Vakfı İlçe Sorumlusu

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 38949

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın