Kapat !

LİDERE SELAM YOLA DEVAM

LİDERE SELAM YOLA DEVAM
EREĞLİSPOR KULU’DA DÖRT DÖRTLÜK

EREĞLİSPOR KULU’DA DÖRT DÖRTLÜK

Temsilcimiz Ereğlispor erteleme maçında Kulu'ya konuk oldu. Maça hızlı başlayan Ereğlispor hemen ilk dakikalarda gol'ü aramaya başladı. Rakip kaleyi ablukaya alan temsilcimiz kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Tugay Sözbir'in 17.nci dakika'da frikikten attığı golle takımını 0-1 öne geçti. Gol'ün etkisiyle ataklarını sıklaştıran Ereğlispor, 26.ncı dakika da ceza sahasına atılan pasla sert ve düzgün bir vuruş yapan yılların tecrübesi Murat Erdoğan ile farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarı Ereğlispor'un 0-2 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarı skoru eşitleme adına oyuncu değişikliğine giden Kuluspor maça hızlı başladı. Kaleye gidebilmek için kanatları kullanmaya başlayan Kuluspor bir türlü Ereğlispor bek'lerini geçemedi. 67.nci dakika ceza sahasına yapılan ortaya iyi yükselen Ahmet Yasin Pehlivan güzel bir kafa golüyle farkı 3'e çıkardı. Kulu oyun disiplininden iyice uzaklaşmaya başladı ve savunmanın boşluk verdiği anda güzel bir ara pasıyla buluşan genç yetenek Buğra Öcalan farkı 4'e çıkardı. 90 dakika üstün götürdüğü maçı Ereğlispor rahat bir şekilde kazanarak en yakın rakibinin 2puan önünde haftaya lider girdi.
İbrahim Nuri Birer

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 78154

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın