Kapat !

LİDER EREĞLİSPOR

LİDER EREĞLİSPOR

Ereğlispor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta, aradığı gollere ikinci yarıda kavuştu.
Türkiyede eşi benzeri bulunmayan bir uygulama başlatan Ereğlispor Çılgınlar gurubunun bu hareketi, maçı izlemeye gelenlerce ayakta alkışlandı.
Gerek kendi sahalarında, gerekse gittikleri deplasmanda maç öncesi, maça İstiklal Marşı ile başlayan Çılgınlar Gurubu, maçlarda milli duygularımızı kabartarak, karşılaşmalara ayrı bir anlam kazandırıyor.
İstiklal Marşının ardından maça başlayan Ereğlispor ve Selçuklu Belediyespor karşılaşmasının ilk yarısı karşılıklı ataklar ile geçti ve ilk 45te gol olmadı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Ereğlispor, aradığı golü ikinci yarının 5. dakikasında Mehmet Uğurluelin isabetli kararı ile 11e aldığı Buğrahanın ayağından bularak rakibi Selçukluspor karşısında 1-0 öne geçti.
Baskılarını artırarak sürdüren Ereğlispor, 69. dakikada yine Buğrahanın attığı ikinci golle maçı tamamladı ve Ereğlispor maçı 2-0 kazanarak puanını 10a çıkarıp liderlik koltuğuna yerleşti.
Spor Servisi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 81863

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın