Kapat !

İstanbul’da Ereğli İçin Yatırım Kovalıyor

İstanbul’da Ereğli İçin Yatırım Kovalıyor

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğlili işadamları ile şehrimize yapılacak yatırımlar noktasında istişarelerde bulunmak üzere İstanbul'da bir araya geldi.

Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Zorlu ve 1. Ordu Komutanı Musa Avsever başta olmak üzere bir çok isimle bir araya gelen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğliye kazandırılması planlanan yatırımlarla ilgili olarak istişarelerde bulundu.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven İstanbulda bir araya geldiği Ereğlililerle, Ereğliye yapılacak yatırımları değerlendirdi. Gerçekleşen istişare toplantısına Türkiye Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cem Zorlu ve 1. Ordu Komutanı Musa Avseverin yanı sıra, Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Berrak Kurtuluş, Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik, Maliye Bakanlığı Eski Genel Md. Prof. Dr. Ahmet Kesik, Yüksek Öğrenim Der. Bşk. Ergun Özgüven Ereğlili İşadamları Mustafa Özşenol, Kerim Güneysu, Mehmet Ergen ve Tunay İnce katıldı.

Ereğliye kazandırılacak yatırımın değerlendirildiği toplantı ile alakalı olarak açıklamalarda bulunan Başkan Özgüven şunları söyledi: Ereğlili Hemşerilerimiz ve diğer dostlarımızla Ereğlimizi konuştuk. Yaptığımız görüşme ve ziyaretlerde ismini önümüzdeki günlerde açıklayacağımız Hayırsever bir Hemşerimiz tarafından yapılacak başka bir yatırımı da önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız. Ereğlilik Ruhu, Ereğli Sevdalısı olan Ereğliye benimde bir nebze katkım olsun diyen dostlara selam olsun dedi.

Başkan Özgüven ayrıca Milli Eğitim eski Bakanı Hemşerimiz ve Geleceğin Eğitim Derneği (GED) Başkanı olan Nimet Baş ile de bir araya gelerek, Ereğli'nin tanıtımına katkı sağlayacak çeşitli projelere vesile olacak çalışmalar için protokol imzaladı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 10032

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın