Kapat !

EREĞLİ TARIM FUARINA HAZIRLANIYOR

EREĞLİ TARIM FUARINA HAZIRLANIYOR

Ülkemizin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdiği Tarım ve Hayvancılık Fuarları ile konusunda uzmanlaşan organizatörlerimizdenHakan Özgenç, Ereğlide de tarım fuarı yapmaya hazırlanıyor.
Tarım memleketi olan Ereğlide böyle bir fuarın gerekliliğine inanan Özgenç, fuar konusundaki görüşlerini yetkililere açtı. Yetkililerden de olumlu cevap alan Özgenç, yapılması gerekenler konusunda, slayt gösterisi eşliğinde bir sunum gerçekleştirdi. Fuar istişare toplantısına Belediye başkanımız Özkan Özgüven, Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik, Ticaret Odası başkanı Enver Bozkurt Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürü Orhan Soylu ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güngör katıldı.
İzleyicilerin dikkatle izledikleri slayt gösteriminin ardından Başkan Özkan Özgüven, Tarım ve hayvancılık konusunda önemli bir potansiyeli olan şehrimizde böyle bir etkinliğin olması güzel bir olay. Vekilimiz Halil Etyemezinde destekleri ile Tarım ve Hayvancılık Fuarı yapmak üzere kolları sıvadık. 22-23-24 Ağustos 2016 tarihlerinde Ereğlimizde gerçekleştirilecek olan Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Ereğli çiftçisine bilgi aktaracak, çiftçimizin ufkunu açacak dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 69161

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın