Kapat !

DEVLET YOL KAPATTI

DEVLET YOL KAPATTI
Mahalle Halkı Tepkili : ‘Hastalar Yolda Ölecek’

Mahalle Halkı Tepkili : ‘Hastalar Yolda Ölecek’

Geçtiğimiz aylarda bir kişinin yaşamını yitirdiği Mehmet Akif Caddesi hemzemin geçidinde meydana gelen kazadan sonra hemzemin geçide otomatik bariyer çalışmaları başlamıştı.
27 Mayıs'ta geçidin kaldırılıp yolun kapatılmasına mahalle sakinleri tepkili.
Yol kapatılmasının daha çok sorun yarattığını ifade eden mahalle sakinleri: Bizler bu yola otomatik bariyer yapılmasını beklerken yolun iptal edildiği haberini duyunca şok olduk. Yarım asırdan fazladır bu yolu kullanıyoruz. Bu yol hastane yolunun en yakın alternatif yolu hatta mantıklı tek alternatif yolu diyebiliriz. Hastane yolundaki altgeçidimiz en ufak bir yağmurda suyla dolmakta diğer altgeçitlerde de durum farklı değil. Daha geçen haftaki yağmurda altgeçit doldu kapattılar hastalar, ambulanslar bugün bu kapalı yolu kullandılar. Şimdi yağmur yağsa ambulanslar taa Çömlekçi'deki hemzemin geçidi ya da karaman yolundaki Ulumeşe köyü yolundaki geçidi kullanacaklar. Hastaların yollarda ölmesini mi istiyorlar. dediler.
Otomatik bariyer sisteminin altyapısının döşendiğini belirten vatandaşlar yapılan masrafların çöpe atılmış olduğunu ifade ettiler: Meydana gelen kazadan sonra yetkililer bu geçide otomatik bariyer yapılacağını söylediler. Bir hafta burada bariyerin altyapısı için uğraştılar her şeyi tamamlandı elektrik güç merkezine kadar yerleştirildi. Yapılan bu kadar masrafta boşa gitti. Yetkililer valiliğin izin vermediğini söylüyorlar. Yetkililer valiliğe bu yolun alternatif yol olduğunu altgeçitlerin suyla dolduğunu valiliğe ilettiler mi acaba? Bu yolun kapatılmasının mantıklı bir tarafı yok. Otomatik bariyer yapıldığı takdirde sorunlar büyük oranda ortadan kalkacak. Yolun kapatılması daha çok sorunu ortaya çıkardı. şeklinde konuştular.
Erhan Tanacı

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 23078

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın