Kapat !

EREĞLİ KABUĞUNU KIRIYOR

EREĞLİ KABUĞUNU KIRIYOR
YENİ BİR SOSYAL TESİS KAZANDIRILIYOR

YENİ BİR SOSYAL TESİS KAZANDIRILIYOR

Belediye Başkanı Özkan Özgüven yarış atı yetiştiriciliği noktasında önemli bir merkez olan Ereğli'ye Atlı Spor Kulübü kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Atatürk Kültür Parkında yapımına başlanan Atlı Spor Kulübü tesisi çalışmalarını yakından takip eden Başkan Özgüven çalışma sahasını gezerek bilgi aldı.

Ereğli'nin özellikle safkan İngiliz Atı yetiştiriciliğinde önemli bir merkez olduğunun altını çizen Başkan Özgüven, "Böyle bir merkeze sahip olunca atçılık sporunu ve ata olan sevginin daha da artırılması yanında çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerin hafta sonlarında hoşça vakit geçirmeleri için Atlı Spor Kulübünü bu yıl içerisinde faaliyete geçireceğiz. Atatürk Kültür Parkında bulunan arazimizi bu projede değerlendiriyoruz. Kafeterya, açık binicilik alanı, seyir terası, kır düğün salonu, hayvan barınakları gibi mekanlarla adını yarış atçılığı ile duyuran şehrimize yeni bir tesis kazandıracağız. Yaklaşık 20 bin m2 alan üzerine yapılacak olan Atlı Spor Kulübü Ereğli'mize ayrı bir renk katacak" dedi.

Altyapıya önem veren bir belediyecilik anlayışı ile hizmet ürettiklerini kaydeden Özgüven, vatandaşın huzur, ferah ve refahı için düşünen bir anlayışla saha çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, "Vatandaşlarımızın çalışmalarımıza gösterdikleri olumlu tepkilere teşekkür ediyorum. Bu tepkiler bizim çalışma azmimizi ve sorumluluk duygularımızı artırıyor. Ereğli her geçen gün büyüyen, daha çağdaş, yaşanabilir bir kent olarak Türkiye'de sesini duyuracak bir konuma gelmektedir" diye konuştu.
Yazı İşleri Servisi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 59878

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın