Kapat !

MEZARLIK GENİŞLETİLİYOR

MEZARLIK GENİŞLETİLİYOR

Uzun yıllar Ereğli'ye hizmet veren ve şehir merkezinde kalması nedeniyle dar bir alanda sıkışıp kalan Mezarlık genişletiliyor.

Mezarlığın dolması nedeniyle zaman zaman cenazelerin üst üste defnedildiğini kaydeden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Meydanbaşı Mezarlığına nefes aldırmak için Konya Büyükşehir Belediyesi ile ortak gerçekleştirilen proje kapsamında 5 bin 700 m2'lik alanın Meydanbaşı Mezarlığına dahil edildiğini açıkladı.

650 bin TL bedelle alınan sahada incelemelerde bulunan Başkan Özgüven, "Uzun yıllar şehrimize hizmet veren Meydanbaşı Mezarlığı şehrin genişlemesiyle dar bir alanda sıkışıp kaldı. Zaman zaman cenazelerin üst üste defnedildiği mezarlıkta genişletme çalışmaları için Büyükşehir ile ortak gerçekleştirdiğimiz proje kapsamında 5 bin 700 m2'lik alanı Mezarlık bünyesine katmış bulunmaktayız. Burada daha düzenli ve belirli standartlara oturmuş bir defin işlemi gerçekleştirilecek" dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 37826

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın