Kapat !

Başkan Özgüven oraya da el attı

Başkan Özgüven oraya da el attı
Ereğli’nin unutulmaya yüz tutmuş mesire alanlarından biri olan ’Sarıca’ yeniden gözde mekan haline getiriliyor.

Ereğli’nin unutulmaya yüz tutmuş mesire alanlarından biri olan ’Sarıca’ yeniden gözde mekan haline getiriliyor.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, bakım çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, "Halkımızın nefes alacağı, piknik yapabileceği mesire alanlarını çoğaltmak istiyoruz. Bu doğrultuda Ereğli'nin dört bir yanında çalışmalarımız devam ediyor. Bunların dışında Ereğli'nin bir zamanlar en gözde mesire alanları arasında yer alan Sarıca'yı da yeniden gözde mekanlar arasına katacağız. Uzun yıllar bakımsızlık ve ilgisizlik nedeniyle terk edilmiş bir konuma gelen Sarıca'da düzenleme çalışmalarımız başladı. Bir zamanlar vatandaşlarımızın bülbül sesini dinlemek için geldiği Sarıca'yı yapacağımız peyzaj çalışmaları ile eski kimliğine göndereceğiz" dedi.

Sarıca Mahallesi Muhtarı Şükrü Sarıca ise mesire alanının mutlak suretle değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, "Bu alan doğal yapısı ile Ereğli'nin en önemli yeşil doku alanına sahip yerlerinden biridir. Uzun yıllardır atıl durumda bırakılan bu alanın değerlendirilerek cazibe merkezi olmasını istiyoruz. Özkan başkanımızın konuya duyarlı olması ile bu alan yeniden canlanacaktır. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 70021

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın