Kapat !

DEV PARK İÇİN ADIMLAR ATILDI

DEV PARK İÇİN ADIMLAR ATILDI

Özelleştirme İdaresinden Ereğli Belediyesine tahsis edilecek olan 380 bin m2'lik sahaya Ereğli Belediyesi devasa bir park projesi hazırlıyor.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve ekibi söz konusu arazide incelemelerde bulunarak yapılacak proje çalışması hakkında görüş alışverişinde bulundular.

500 Evler Mahallesi Göztepe Mevkiinde Ereğli Şeker Fabrikasına ait alanların Özelleştirme İdaresinden Ereğli Belediyesine geçmek üzere olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Özelleştirme Yüksek Kurulu Başkanı olan sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve ilgili Bakanlıkların onayı ile bu süreçte sona gelmek üzereyiz. 380 bin m2'lik bir alan Belediyemize tahsis edilecek. Artık Özelleştirme İdaresinden bize yapılacak son protokol ve prosedürün tamamlanmasını bekliyoruz" dedi.

Özgüven, bu alanı ikinci bir regülatör yada diğer adıyla Atatürk Kültür Parkından daha güzel bir proje ile şehre kazandıracaklarını ifade ederek, "Ereğli'ye doğru baktığımızda tabiri caizse şehir ayaklarımızın altında. Böyle bir güzelliği tüm vatandaşlarımızın görmesini arzu ediyoruz. Bu doğrultuda devasa bir park çalışması için Belediyemiz peyzaj mühendisleri, özel sektör ve Büyükşehir Belediyemiz ile istişare içerisindeyiz. Dev park için ilk adımları atıyoruz" şeklinde konuştu.

Hizmetlerin artarak devam edeceğini de sözlerine ekleyen Başkan Özgüven, 2016 yılında vatandaşa dokunan tesis, donanım ve donatıların daha da artacağına vurgu yaparak, Ereğli'nin çehresini değiştirmeye devam edeceklerini ve bu doğrultuda kendilerine her zaman destek olan, sevgi, saygı, samimiyet ve içtenlikle yaklaşarak dualarını esirgemeyen Ereğli halkına da teşekkür etti.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 64304

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın