Kapat !

Yeşil Dokuya Sahip Çıkalım

Yeşil Dokuya Sahip Çıkalım

Belediye Başkanı Özkan Özgüven parklarda vakit geçiren vatandaşların yedikleri çekirdek kabuklarını yeşil dokunun hakim olduğu alanlara atmalarına sitem etti.

Çekirdek kabuklarının görüntü kirliliği yanında tuzlu olması sebebiyle çimlerde kurumalara sebebiyet verdiğini kaydeden Başkan Özgüven vatandaşların bu konuda duyarlılık göstermeleri gerektiğini söyledi.

Özgüven çimlere atılan çekirdek kabuklarının çimleri kuruttuğunu ve görüntü kirliliğine sebep olduğunu kaydettiği açıklamasında, "Bu parklar, yeşil alanlar hepimizin. Buraları korumak ve bakmak her vatandaşın sorumluluğunda olan yerlerdir. Vatandaşlarımızın dinlenip hoşça vakit geçirdiği bu alanlarda tüketilen çekirdek kabuklarını 7-10 adım arası mesafede bulunan çöp kovalarına atmak, atmayanları uyarmak bir vatandaşlık görevidir. Lütfen yeşil dokuya sahip çıkalım" dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 99837

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın