Kapat !

HAYDİ EREĞLİ BİSİKLETLİ YAŞAMAYA

HAYDİ EREĞLİ BİSİKLETLİ YAŞAMAYA

Ereğli Bisikletliler Derneği (ERBİSDER) başkanı Ömer Sözen, bisikletin sadece spor dalı olmadığını, günlük yaşamda ulaşımı kolaylaştıracak ve çevre kirliliğinin önüne geçecek en güzel araç olduğunu bildirdi.

Sözen gazetemize yaptığı açıklamada, Bisikletli yaşam konulu bilgiler vererek, Ereğlilileri bisiklete alıştırdığını, Ereğlide bu uygulamanın daha kapsamlı başlatılarak, çevre kirliliğinin önlenebileceğini ve günlük yaşamda ulaşımın kolaylaştırılabileceğini söyledi.


Gazetemizi bilgilendiren Sözen şunları kaydetti: Eğer yaşamımızın bir noktasında bisiklete yer verebilirsek daha sağlıklı bir çevrede yaşayıp, ulaşım sorunumuzu daha ekonomik biçimde çözümleyebiliriz. Ereğlide başlattığımız Bisiklet Topluluğu üyelerimizin attığı ilk adımla böyle bir etkinlik gerçekleştirmeyi başardık. İleriki günlerde daha kapsamlı çalışmalar yaparak, bu görüşlerimizi ülke geneline yaymayı düşünüyoruz. Ereğli caddelerinin bu iş için uygun olduğunu biliyorum. Neden Ereğlide daha kapsamlı uygulanmasın?. Hem çevre kirliliğini azaltır, hem de otopark sorununu ortadan kaldırır
Bahri Can

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 42368

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın