Kapat !

Özkan Özgüven: “Yaşlılar Toplumumuzun Hafızasıdır”

Özkan Özgüven: “Yaşlılar Toplumumuzun Hafızasıdır”

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaşlılara kahvaltı verdi. Özgüven, yaşlıların toplumun zengin hafızası olduğunu, onların kıymetini bilmemiz gerektiğini söyledi.
Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven tarafından Cherry Garden Hotelde verilen kahvaltıya, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve eşi, Vasfiye Ergen Vakfı Huzurevi Müdürü Zeki Torun, huzurevi çalışanları ile 22 huzurevi sakini eşlik etti.

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Vasfiye Ergen Vakfı Huzurevi Müdürü Zeki Torun, huzurevini hiçbir zaman unutmayan, maddi ve manevi olarak hep destek veren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran'a teşekkür ederek, böyle bir organizasyonda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ise, belediyenin Yaşlılar Haftası nedeniyle tertip ettiği kahvaltı programının son derece yerinde bir hareket olduğunu dile getirerek, Biz yaşlılarımızı sadece bu haftada hatırlamıyoruz. Onlarla sık sık bir araya gelip, sorunlarını dinliyor, taleplerini alıyoruz. Onların sağlık ve mutluluğu hepimiz için önemli. Sadece huzurevinde yaşayan yaşlılarımızı değil, bütün yaşlılarımızı saygı ile selamlıyor ellerinden öpüyorum dedi.
Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise 15-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle bu hafta sonu Huzurevindeki yaşlılarla birlikte bir kahvaltı sofrasında buluşmayı arzu ettiklerini, bu önemli gün ve haftalar nedeniyle toplumun çeşitli kesimleriyle çeşitli etkinliklerde buluşmanın güzelliğini ifade etti.

Başkan Özgüven, Ne mutlu ki bizler, millet olarak, saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz. Onları ayakta tutan hayırsever vatandaşlarımızın bu çabalarının yıl içerisinde de devam etmesi sevindirici bir durumdur. Yaşlılar bir toplumun hafızasıdır. Tecrübelerinden, birikimlerinden istifade ettiğimiz, kendilerini kıymetli bir bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet, hiç şüphesiz, genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olarak toplumsal birliğimizin ve geleceğimizin de teminatıdır şeklinde konuştu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 12402

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın