Kapat !

AŞMAK İÇİN HAREKET, POLİSİMİZİN ŞEFKATLİ KUCAĞI İLE GÜÇLENİYOR

AŞMAK İÇİN HAREKET, POLİSİMİZİN ŞEFKATLİ KUCAĞI İLE GÜÇLENİYOR

Okulumuz Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, öğrencilerinin toplum içindeki rollerini gerçekleştirebilen, başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, iş birliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, üretici ve mutlu bir vatandaş olarak yetişmelerini amaçlamaktadır. Bu amacımızı gerçekleştirebilmemiz için öğrencilerimizi toplum içerisinde bulunabilecekleri fırsatları oluşturarak onlara sunmamız gerekmektedir. ‘‘Birlikte Yürüyelim Kaynaşalım iyileştirme ekibi olarak bu amaçlarımızı gerçekleştirmek için normal okul öğrencileri ile okulumuz öğrencilerini bir takım sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler gerçekleştirilmektedir.

Türkiye Beyazay Derneği tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde başlatılan Aşmak İçin Hareket Kampanyası kapsamında, 28 Aralık 2015 günü Ereğli Belediyesinin ev sahipliğinde Türkiye Beyazay Derneği Ereğli Şubesi ve okulumuz Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi işbirliğinde Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanımız Birol AYDIN önderliğinde Ereğli ilçemizde 1000 kadar öğrenci buluşturulmuştu. Ereğli Aşmak İçin Hareket Spor Festivali ile başlatılan faaliyetlerimize ilçemizde okullarla işbirliği halinde ortak spor faaliyetleri beden eğitimi, serbest etkinlikler, sosyal etkinlikler derslerinde derslerin amaçları engelli ve engelsiz öğrencilerin birlikte yaşam kültürü geliştirmelerine olanak sağlayacak şekilde gerçekleştirilmektedir.

Ereğli Polis Mesleki Eğitim Merkezi Öğrencilerimize Unutulmaz Bir Gün Yaşattı

Aşmak İçin Hareket felsefesi, engelleri beraber hareket ederek aşmayı benimser ve birlikte yaşama kültürü geliştirmeyi amaçlar. Ereğli Polis Mesleki Eğitim Merkezimizle İki yıldır her iki okulumuzun gelişimine katkı sağlayan çok önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Ereğli Polis Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü değerli büyüğümüz Ali KURBİ bu çalışmalarımıza önderlik etmiş ve çalışmalarımıza destek vermiştir. Müdürümüz, Polisin güvenliği sağlamak kadar vatandaşın yaşamını kolaylaştıran destek hizmetlerini de veren bir anlayışla hareket ettiğini, yaşlı engelli ve dezavantajlı vatandaşın her türlü yardımına koşan bir görev ve sorumlulukla hareket ettiğini dolayısıyla okulumuzun yapmayı hedeflediği her çalışmaya destek olmak istediklerini görüşmelerimizde bizlere iletmiştir.

24 Mart 2015 günü okulumuzda 35 Polis Mesleki Eğitim Merkezi öğrencimizi misafir ettik. Okulumuzda öğrencilerimizle ortak masa tenisi, bocce, dart sporu yaptık. Birlikte yemek yedik ve okulumuz ritm grubumuz Polis Mesleki Eğitim Merkezi öğrencimizle Çanakkale türküsü söyledi.

Polis teşkilatımızın şefkatli kucağı her an bizimle birlikte bunu bugün tekraren yoğun şekilde yaşadık. Aşmak İçin Hareket felsefesi engelli ve engelsiz yaşam kültürü geliştirmeyi amaçlıyor. Bugünkü etkinliğimiz, polislerimize millet olarak her alanda ortak hareket içerisinde olmamızın bizlere verdiği keyif ve güveni tekrar paylaşmamız gerektiğini bizlere hissettirdi.

Bu vesile ile öncelikle çalışmalarımıza destek olan ilçe kaymakamımız Ömer Lütfi YARAN başta olmak üzere Belediye Başkanımız Özkan ÖZGÜVEN, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanımız Birol AYDIN, Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman AYVA, Ereğli Polis Mesleki Eğitim Merkezi Müdürümüz Ali KURBİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İradet Gençe teşekkür ederiz.

Güvenliğimizi sağlamak ve bizlere hizmet vermek üzere yaşamlarını yitiren güvenlik gücü polis ve asker şehitlerimizi tekrar rahmet, minnet ve şükran duygularımızla anıyoruz.

Vefa DEMİRKIRAN

Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 67475

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın