Kapat !

“AKP’liyim Ama Desteğim Oprukçu’ya”

“AKP’liyim Ama Desteğim Oprukçu’ya”

    Ereğli’ye bağlı Bastırık Köyünün çamurlu yolları Belediye tarafından yapılan kumlama ile kışa hazır hale getirildi.

    İlçeye bağlı bütün köylerin köy içi yollarının kumlanmasını sağlayarak köylerde yaşayan vatandaşların çamur esareti yaşamamalarını temin ederken şehre sunduğu sayısız hizmetleriyle  Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu köylerdeki vatandaşların taktirini kazanıyor.Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yoğun bir çalışma ile bütün sokaklarının kumlandığı Bastırık Köyü kışın çamur sıkıntısı yaşamaktan kurtuldu.Belediye iş makinaları ve ekiplerinin yoğun çalışmalar yaptığı sırada Bastırık Köyü sakinleri ise Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya nasıl teşekkür edeceklerini bilemez halde minnettarlıklarını dile getirdiler.

   “ Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’nun yaptığı bütün hizmetlerden memnunuz.Başkanımız Oprukçu çalışıyor “ diyen Bastırık Köyü sakinleri şöyle Konuşuyor ;” Belediye Başkanımızın hizmetlerini her köyde görüyoruz.Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun.Ne kadar Belediye Başkanı gelmiş gelmişse de bu kadar hizmet yapmamışlardır.Bizlere böyle hizmetler sunan bir Belediye Başkanının da hizmetlerinin devam etmesini istiyoruz ,bunun için bizler de ne gerekiyorsa yapacağız”şeklinde görüşlerini dile getirirken ,yine Bastırık Köyü sakinlerinden kimi vatandaşların “ AKP’liyiz ama Belediye Başkanı sayın Hüseyin Oprukçu’yu destekliyoruz ve Başkanımız Oprukçu % 90 tekrar seçilecek “ şeklinde görüş belirtmeleri dikkat çekici idi.

     Bastırık Köyünde bulunan mevcut su deposunun su sızdırdığını ,dolayısıyla çürük raporunun da bulunduğu ve evlerin içinden su çıktığını iddia eden Bastırık Köyü sakinleri,yaşanan bu soruna Belediye Başkanı Oprukçu’nun ilgilenebileceğini ,şimdiye kadar bu sorunla ilgili nereye müracaat edildiyse bir sonuç alamadıklarını dile getirdiler.

     Bastırık Köyü sakinlerinden Mehmet Karadavarcı ;” Ben bir AKP’li olarak Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu sonuna kadar destekliyorum.Sayın Oprukçu’yu canı gönülden destekliyorum.Geçen dönem AKP’ye oy attım ama bu dönem bir AKP’li olarak sayın Oprukçu’ya göğsümü gere gere oy kullanacağım, destek vereceğim” dedi.

    Bastırık Köyü sakinlerinden Hilmi Altıntaş ise ;” Ben de AKP’liyim ama gördüğümüz icraatlara ,yapılan işlere baktığın zaman sayın Oprukçu’dan başka bir yere gitme şansımız yok.Geçtiğimiz günlerde Belediye Kültür Merkezindeki programda gördüm ki, hem de dünya hem de ahret için İstanbul’dan hocaları,hafızları getirtmiş,o gün milletimizi mest etti.Allah Oprukçu’nun işini gücünü rast getirsin.Onun için Oprukçu’ya karşı sevgim,muhabbetim bir kat daha arttı.Oprukçu’yu sonuna kadar desteklemeye  hazırım.Diğer yandan yaptığı hizmetlere bakılacak olursa,Ulu caminin önünü,çevresini temizledi .Akbank’ın önündeki yolu genişletti.İçkili yerler şehir dışına çıkarıldı.Yunus Emre meydanına cami yapılıyor,oradaki camimiz çukurluktan kurtuldu.Eski memur evleri mezbelelikten kurtuldu muhteşem bir yer oldu. Ayrıca, Başkan Oprukçu’nun kapısını çaldığımız zaman işimiz olmaz diye bir şey yok.Hemen anında ekipleri yönlendiriyor.Biz Oprukçu’dan razıyız dünya ve  ahrette  Allah da Oprukçu’dan razı olsun.Meyveli ağaç taşlanır,iş yapan insan taşlanıyor.Bunu hakk da biliyor halk da biliyor. Onun için sayın Oprukçu müteessir olmasın yoluna devam etsin ,biz Oprukçu’nun arkasındayız “ dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 24772

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 2 Yorum Yapılmış

  • Halis kütahya
    2013-11-30T20:33

    Benim siyasi görüşüme ters olduğu halde ayrancılı olduğu için oyumu ona vermiştim. isabetli bir seçim yapmışım. ben devam diyorum. başarılar oprukçu...

  • Ahmet şahan
    2013-11-30T20:27

    Helal olsun sana sende gerçekleri görenlerdensin


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın