Kapat !

ÖMER SÜLLÜ “ÇÖZÜM SÜRECİ İLE BİRLİKTE TERÖR BİTECEK”

ÖMER SÜLLÜ  “ÇÖZÜM SÜRECİ İLE BİRLİKTE TERÖR BİTECEK”

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Üyesi Ömer Süllü yaptığı basın açıklamasında, Çözüm Süreci ile birlikte terör bitecek dedi

Süllü; Ülkemiz yıllardır devam eden terör meselesi, ne bir siyasi partinin ne bir şahsın meselesidir. Bu mesele ağlayan anaların, babaların, kardeşlerin yani Türkiye’nin sorunudur. Bu soruna muhalefet partileri sırf AK Parti’ye muhalefet olsun mantığıyla hareket ederek karşı çıkmamalıdır. Maide Suresi’nde Cenab-ı Hakk,‘Yeryüzünde fesat çıkarıp bozgunculuk yapmaya veya bir cana karşılık olmaksızın birini öldüren kimse bütün insanları öldürmüş gibidir, bir canı yaşatan ise bütün insanlara hayat vermiş gibidir’ diyor. AK Parti tarafından çözüm sürecinin başlatılmasındaki gaye de artık gözyaşının akmaması ve anaların ağlamamasıdır.

Türkiye’de 30 yıldır terörle mücadele ediliyor. bu mücadelede dağlar taşlar yakıldı. silahlı mücadelelerle terör örgütüne büyük kayıplar verdirildi fakat bu iş bitirilemedi. onun dışında bir takım kampanyalarla teşviklerle Güneydoğu bölgesine yatırımlar yapıldı fakat yine bir sonuç alınamadı.

90 yıllık Cumhuriyet tarihine baktığınızda 30 sene sağ sol, 30 senesini de terör olayları ile geçirmiş bit Türkiye görüyoruz, ihtilalleri ve hatta darbeleri ifade edecek olursak Türkiye’nin 90 senesi sadece düşmanlık, boş laf ve insanların düşüncelerinin kutuplaştırılması ile birlikte ülkemiz bu hale getirilmiştir. 90 yılda çok daha büyük noktalara gelmemiz gerekirken bu tür meselelerle bir şekilde oyalandırılmıştır. Burada Türkiye’nin gelişmesini istemeyen yabancı güçler ve onların Türkiyede’ki uşaklarının bir neticesidir.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 11369

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 3 Yorum Yapılmış

  • Ali eğer
    2013-11-27T09:50

    Ömer bey yazınızı çok olumlu buldum. tüm kalbimle katılıyorum. türkiyenin aydınlık geleceği için sizin gibi insanlara ihtiyaç var. tşk.

  • Kadir hoşgör
    2013-11-27T07:32

    Erbakan hocaya allah rahmet eylesin. onunla beraber çok şey ölmüş

  • Halide toprak
    2013-11-27T06:39

    Ömer bey biz sizi adil düzenci diye biliyorduk, ne oldu?


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın