Kapat !

Gününüz kutlu olsun- Fedakarlıklarınızın farkındayız.

  • Gününüz kutlu olsun- Fedakarlıklarınızın farkındayız.

Gününüz kutlu olsun! Fedakarlıklarınızın farkındayız. Öğretmen,....Binlerce hoş ve güzel söz söylemek mümkün öğretmen için... Ama,... Biz konuşmayı seven bir milletiz. Oysa ki dinlemeye geçme zamanı gelmedi mi? Acaba öğretmen ne ister, ne bekler? Özlü ve güzel sözler, karanfil ya da hediye mi? Öğretmen saygı bekler. Çünkü, en kıymetli varlığımız, çocuğumuz onun kanatları altındadır. Öğretmen saygı bekler. Çünkü, çocuğumuza ana, baba, kardeş, arkadaştır yerine göre. Öğretmen saygı bekler. Çocuğumuzda sadece bilgi eksikliği değildir giderdiği çünkü. Öğretmen saygı bekler. O da insandır çünkü. Öğretmen ister ki anne- babalar çocuklarını sevsinler, ilgilensinler. Öğretmen ile işbirliği içinde olsunlar. Çünkü bilir ki öğretmen “ Çocuklarımızın ayaklarına batan dikenler, ya bizim ektiklerimizdir, ya da biçmediklerimiz.” Öğretmen bilir ki her çocuk değerlidir. doğu, batı, güney, kuzey demeden Türkiyemin dört yanında ihtiyaçlı çocuk ve donanımsız okul kalmasın. Öğretmenin gerçek hediyesi ışıl ışıl gözlü, güler yüzlü çocuklardır. Öğretmenin hediyesi, ihtiyaç ve istekleri karşılanan, güven içinde yaşayan çocuklardır. O zaman bize düşen nedir? Bilinçli aileler ve donanımlı okullar için ciddi adımlar atmak, atılmasını sağlamak. Öğretmenlerimizin yürüyeceği ve yürüteceği yolların eksikliklerini görmezden gelmemek.sorun neredeyse dinlemek ve çözüm üretmeye çalışmak. Çocuklarımızın her türlü sosyal aktivitelerini de karşılayabileceği, kuru kuru zaman geçirmeyeceği okul imkanları sağladığımızda öğretmenimizin de yüzü gülecektir. Şimdilik GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ÖĞRETMENİM!

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 67818

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 4 Yorum Yapılmış

  • Gaffar şafak
    2013-12-02T00:16

    Arkadaşım mrb. belki hatırlamazsın ama atatürk ortaokulunda okumuştuk. şimdi adıyamanda öğretmenim. güzel bir konuya değinmişsin. kalemine sağlık...

  • Akif kocatepe
    2013-12-01T00:05

    Tüm öğretmenler adına teşekkür ederim.sevgili arkadaşım.

  • Ercan hoşgör
    2013-11-25T16:17

    Elinize, dilinize sağlık bahri hocam sizinde öğretmenler gününüz kutlarım

  • Akif boztepe
    2013-11-24T21:58

    Daha nasıl anlatasın ki? yüreğine sağlık


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın